Αυλαία στη μεταγραφική περίοδο

Αυλαία στη μεταγραφική περίοδο

Αυλαία στη μεταγραφική περίοδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 270 ΦΟΡΕΣ

Μέχρι αργά το βράδυ θα είναι ανοιχτά σήμερα Δευτέρα τα γραφεία της ΕΠΣΔ, ώστε να εξυπηρετηθούν τα σωματεία της τελευταίας στιγμής

Τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου είναι η σημερινή, με τους ανθρώπους της ΕΠΣΔ να κάνουν γνωστό πως τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ, προκειμένου να διευθετηθούν οι υποθέσεις της τελευταίας στιγμής.

Υπενθυμίζεται, πως βάσει της εγκυκλίου των μεταγραφών, τα σωματεία θα πρέπει να προσκομίζουν υποχρεωτικά ιατρική βεβαίωση στην οποία θα αναγράφεται ότι ο υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστής είναι υγιής και δύναται να αγωνίζεται στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες
Ανακοίνωση, με την οποία συγχαίρει τους ποδοφαιριστές που πέρασαν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, εξέδωσε η ΕΠΣΔ.

Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Π.Σ.Δ. συγχαίρουν όλους τους αθλητές/τριες – ποδοσφαιριστές που πέτυχαν την είσοδο τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και τους εύχονται καλή πρόοδο, να πετύχουν υψηλότερους στόχους, ώστε στο μέλλον να μετουσιωθούν σε άξιους και λαμπρούς επιστήμονες, χρήσιμους για το μέλλον της χώρας μας.»

Διαβάστε ακόμη

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!