Αγώνες στο «σπίτι» του ο Άγιος Ισίδωρος, δουλειά στο «νοίκι»!

Αγώνες στο «σπίτι» του ο Άγιος Ισίδωρος, δουλειά στο «νοίκι»!

Αγώνες στο «σπίτι» του ο Άγιος Ισίδωρος, δουλειά στο «νοίκι»!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 348 ΦΟΡΕΣ

Την προετοιμασία τους, που θα μεταφερθεί σήμερα στο γήπεδο Κοσκινού, ξεκίνησαν οι παίκτες του Αγίου Ισιδώρου. Ο σύλλογος απέκτησε τους Μανώλη Γεωργαλλή και Δημήτρη Λαθουράκη. Την Πέμπτη έχει εκλογές.

Την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο-στολίδι τους έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Αγίου Ισιδώρου, μόνο που θα το χαίρονται μόνο στα επίσημα εντός έδρας παιχνίδια, τουλάχιστον μέχρι να τοποθετηθούν προβολείς.

Από αύριο η προετοιμασία θα μεταφερθεί στο γήπεδο Κοσκινού, με τον προπονητή Μιχάλη Παπαντωνίου να έχει πλέον στη διάθεσή του δύο νέα πρόσωπα.

Τον «Άγιο» θα ενισχύσουν στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ο μέσος Μανώλης Γεωργαλλής, ο οποίος επιστρέφει μετά από μία χρονιά στον Ορφέα, καθώς και ο ταλαντούχος αμυντικός (παίζει σε όλες τις θέσεις στα μετόπισθεν) Δημήτρης Λαθουράκης. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στο Διαγόρα, θεωρείται εξελίξιμος και παραχωρήθηκε με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο προκειμένου να πάρει αγωνιστικές εμπειρίες.

Πέμπτη οι εκλογές
Στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του Τάσου Λυριστή στην περιοχή των Δασκάλων στη Ρόδο θα συγκεντρωθούν στις 9 το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης τα μέλη του Αγίου Ισιδώρου, προκειμένου να εκλέξουν τη νέα τους διοίκηση.

Επί της ουσίας δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι, αφού ο Βαγγέλης Διακοπαρασκευάς θα παραμείνει στην προεδρία διατηρώντας κοντά του τους περισσότερους από τους συνεργάτες του. Απλά, στο διοικητικό σχήμα αναμένεται να προστεθούν λίγα νέα μέλη.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου