Φούσκα ο τουρισμός πόλης

Φούσκα ο τουρισμός πόλης

Φούσκα ο τουρισμός πόλης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 514 ΦΟΡΕΣ

Μια μικρή περίοδος τριών εβδομάδων ήταν όλη και όλη η τουριστική πλημμύρα στην πόλη της Ρόδου για την οποία δόθηκε άδικα τόση μεγάλη έμφαση και όλοι μιλούσαν για πρωτοφανή τουρισμό στη Ρόδο.

Αυτό επισημαίνουν ξενοδόχοι της πόλης Ρόδου που είδαν πλήρη τα ξενοδοχεία τους αυτό το σύντομο τελικά διάστημα και το οποίο οφείλεται απλά και μόνο στον τουρκικό τουρισμό που επισκέπτεται τη Ρόδο κάθε χρόνο τέτοια μόνο εποχή λόγω του Ραμαζανιού τους.

Από 20 Αυγούστου και μετά υπάρχουν πάλι πολλά κενά δωμάτια, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Καλή σεζόν, το επαναλαμβάνουμε, σημαίνει μόνο όταν οι αφίξεις των τουριστών κατανέμονται πολλές σε όλους τους μήνες του καλοκαιριού και όχι μόνο σε ένα δίμηνο ή τρίμηνο.

Όσο για τους πολλούς ασχολούμενους με την διαφήμιση της Ρόδου, φαίνεται ότι και εφέτος ακόμα, τουλάχιστον εντός πόλεως, οι προσπάθειές τους δεν έφεραν -άγνωστο γιατί- το ανάλογο αντίκρυσμα σε αύξηση τουρισμού. Αυτή εξακολουθεί να είναι η πραγματική εικόνα του τουρισμού και τα περί αύξησης του τουρισμού είναι μόνο εξαγγελίες πολιτικών συμφερόντων!!!

Διαβάστε ακόμη

Ένας Καρπάθιος στο μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο μεταφορών και κινητικότητας στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας!

Γ. Σακελλαρίδης για Νίσυρο: Το μήνυμα της πολιτείας είναι «θα μπλέξετε, μείνετε καλύτερα σιωπηλοί»

«10201» το νέο 5ψήφιο νούμερο για καταγγελίες παραβατικότητας ανηλίκων

Όλγα Κεφαλογιάννη: Δημιουργούμε τις συνθήκες για μία νέα αρχή για τον ελληνικό Τουρισμό

Στην Εκτελεστική Επιτροπή ο Θανάσης Στάμος

TUI: Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

Τραγούδι ηχογράφησε ο δήμαρχος Λειψών

Σε ρυθμούς Ευρωεκλογών