Πορεία προς την ευρωπαϊκή κορυφή για τον Σιδηρόπουλο

Πορεία προς την ευρωπαϊκή κορυφή για τον Σιδηρόπουλο

Πορεία προς την ευρωπαϊκή κορυφή για τον Σιδηρόπουλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 363 ΦΟΡΕΣ

Άριστες εντυπώσεις άφησε στον Πιερλουΐτζι Κολίνα ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος διηύθυνε τον αγώνα του Europa League Τορίνο-Σπλιτ. Τη χαρά του εκφράζει ο ΣΔΠΔ. Στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου θα συγκεντρωθούν σήμερα οι εν ενεργεία διαιτη

Άλλη μία διαιτησία υψηλού επιπέδου κατέγραψε στο ενεργητικό του ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος έχει βάλει για τα καλά πλώρη για το Champions League.

Ο διεθνής διαιτητής «σφύριξε» την περασμένη Πέμπτη με απόλυτη επιτυχία τον αγώνα των πλέι οφ του Europa League ανάμεσα στη ιταλική Τορίονο και την κροατική Σπλιτ (1-0).

Κι αν το παραπάνω δεν συνιστά είδηση, δεδομένου πως ο κ. Σιδηρόπουλος μας έχει συνηθίσει σε καλές παρουσίες στα ευρωπαϊκά γήπεδα, σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η παρουσία στο γήπεδο του υπεύθυνου διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ, Πιερλουΐτζι Κολίνα.

Ο τελευταίος συνηθίζει να βλέπει από κοντά τους διαιτητές τους οποίους θεωρεί εξελίξιμους και αν μη τι άλλο, το συγκεκριμένο γεγονός, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ολιγομελές γκρουπ των Ευρωπαίων διαιτητών που προετοιμάζεται για την είσοδό του στην ελίτ της διαιτησίας, αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει Δεκεμβρίου. Τότε είναι που οι περισσότεροι περιμένουν να δουν το διαιτητή από τα Δωδεκάνησα στους εκλεκτούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγχαρητήρια από τον ΣΔΠΔ
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Σύνδεσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου συγχαίρουν θερμά τον Τάσο Σιδηρόπουλο για την εξαιρετική του διαιτησία στον αγώνα του Europa League Τορίνο-Σπλιτ. Του εύχονται να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, κάνοντας περήφανη τη δωδεκανησιακή διαιτησία.

Στο βοηθητικό η προπόνηση
Εν τω μεταξύ, στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου και όχι στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» στο Καρακόνερο, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, οφείλουν να βρίσκονται σήμερα στις 3:45 το απόγευμα οι εν ενεργεία διαιτητές, προκειμένου να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του γυμναστή τους Νίκου Μαντικού.

Το παρών θα δώσει και ο αρχιδιαιτητής Κώστας Ζαννετίδης.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!