Κατευθείαν στην προπόνηση ο Γκίκας

Κατευθείαν στην προπόνηση ο Γκίκας

Κατευθείαν στην προπόνηση ο Γκίκας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 560 ΦΟΡΕΣ

Στο πρόγραμμα δουλειάς του Άρη εντάχθηκε χθες το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Δημήτρης Γκίκας. Έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως άλλωστε και ο Νίκος Κρομμύδας

Την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες είχε χθες ο Δημήτρης Γκίκας.

Ο νεοαποκτηθείς εμπειρότατος 30χρονος μέσος, ο οποίος συμφώνησε με τους ανθρώπους του Άρη το βράδυ της Κυριακής, δεν έχασε χρόνο, ήρθε αμέσως στη Ρόδο και εντάχθηκε στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Αλέξη Αλεξανδρή.

Όπως έδειξε με το «καλημέρα», δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο για να εγκλιματιστεί, καθώς η φυσική του κατάσταση βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Οι φίλοι της ομάδας των «κιτρινόμαυρων» είναι πολύ πιθανό να δουν για πρώτη φορά τον Γκίκα στο Σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με τον Κλεόβουλο, που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Αρχαγγέλου.

Η χθεσινή προπόνηση ήταν η πρώτη και για το Νίκο Κρομμύδα, ο οποίος πάντως έπαιξε το περασμένο Σάββατο, λίγη ώρα αφού υπέγραψε τη συμφωνία του με τους Αρχαγγελίτες, στο φιλικό 3-2 επί του Ηρακλή Μαριτσών.

Η εβδομάδα ξεκίνησε για τους ποδοσφαιριστές του Άρη με άλλη μία επίπονη προπόνηση, χωρίς να παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!