Τα... κλειδιά στον Ηλία Βασιλαράκη

Τα... κλειδιά στον Ηλία Βασιλαράκη

Τα... κλειδιά στον Ηλία Βασιλαράκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 785 ΦΟΡΕΣ

Υπεύθυνος για τη λειτουργία των γραφείων της Ρόδου είναι από χθες ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Πόστο στη Ρόδο αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ηλίας Βασιλαράκης. Η διοίκηση του συλλόγου του ανέθεσε την ευθύνη για τη λειτουργία των γραφείων, με την ανακοίνωση που εκδόθηκε να αναφέρει τα ακόλουθα:

«O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ηλίας Βασιλαράκης θα είναι ο νέος υπεύθυνος της λειτουργίας των γραφείων του ΑΣ Ρόδος, τα οποία βρίσκονται στην οδό Αλέκου Παναγούλη.

Ο Ηλίας είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας, είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε και από πολλά άλλα πόστα τα τελευταία χρόνια. Η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος, έχει αξιολογήσει το έργο του και τις ικανότητες του και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο οργανωτικός του χαρακτήρας και το μεγάλο του μεράκι είναι βέβαιο ότι θα τον βοηθήσουν για να δημιουργήσει κάτι πολύ καλό σε έναν πολύ σημαντικό χώρο για την ομάδα μας, όπως είναι τα ίδια της τα γραφεία. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΑΣ Ρόδος και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο».

Συνεχίζεται η προετοιμασία
Εν τω μεταξύ, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ρόδου, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν αύριο Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο τον Απόλλωνα Καλυθιών στο πλαίσιο φιλικού αγώνα. Το ματς θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Σημειώνεται, πως παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Φάνης Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος αμυντικός παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Απόλλωνα Καλυθιών.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή