Βιτώρης: «Ίσως δώσουμε εντός έδρας αγώνες μας στη Ρόδο»

Βιτώρης: «Ίσως δώσουμε εντός έδρας αγώνες μας στη Ρόδο»

Βιτώρης: «Ίσως δώσουμε εντός έδρας αγώνες μας στη Ρόδο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 425 ΦΟΡΕΣ

Τι αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Καρπάθου

Αγκάθι για τον Ποσειδώνα Καρπάθου εξακολουθεί να αποτελεί το ζήτημα της έδρας που δυσκολεύει όλο και περισσότερο τον σύλλογο, ειδικά στο διάστημα της προετοιμασίας για την προσεχή αγωνιστική σαιζόν, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μπορεί τα νέα που έφτασαν σήμερα στην Κάρπαθο να είναι καλά από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αφού δημοσιεύτηκε στο «Διαύγεια» το έγγραφο που θέτει το έργο της Προμήθειας Συνθετικού Χλοοτάπητα τέταρτης γενιάς προς δημοπρασία κάτι που ναι μεν αποτελεί την λύση του τεράστιου αυτού προβλήματος του καρπαθιακού αθλητισμού αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει το σύλλογο στην παρούσα φάση.

Τα νέα για το γήπεδο του Ποσειδώνα είναι καλά μακροπρόθεσμα, ωστόσο βραχυπρόθεσμα υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα με τον Ποσειδώνα να μην μπορεί, όντας άστεγος, να πραγματοποιήσει το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινά στα μέσα Σεπτέμβρη, αφού δεν υπάρχει στο νησί χώρος να φιλοξενήσει τους «κυανέρυθρους».

Τα προβλήματα με τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου είναι γνωστά ενώ την ίδια ώρα το αίτημα του Ποσειδώνα προς τον Πρωτέα Απερίου για την χρήση του ιδιόκτητου γηπέδου ποδοσφαίρου που διαθέτει ο σύλλογος παραμένει αναπάντητο, αν και οι άνθρωποι του συλλόγου του Απερίου είχαν ανακοινώσει επίσημα και δημοσιεύσει και στον Τύπο το αμέσως προηγούμενο διάστημα την πρόθεση τους να παραχωρήσουν το γήπεδο ποδοσφαίρου του αθλητικού τους κέντρου (σ.σ. εχει συνθετικό χλοοτάπητα) κάτι που ωστόσο δεν έχει γίνει στην πράξη μέχρι σήμερα, με τον Ποσειδώνα να είναι στο περίμενε.

Τα βάσανα πάντως για τον Ποσειδώνα δεν σταματούν εκεί, αφού εκτός του ότι η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά προετοιμάζεται στο «ξερό» Γήπεδο Πηγαδίων, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Βιτώρης με δημοσίευση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook άφησε να εννοηθεί ότι είναι πολύ πιθανό η ομάδα της Καρπάθου να δώσει τα εντός έδρας της παιχνίδια στην Ρόδο, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του συλλόγου από το 1981 που αγωνίζεται στο Δωδεκανησιακό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το σχόλιο του Γιάννη Βιτώρη:

«Ζητάμε συγνώμη από τους αθλητές του Ποσειδώνα Καρπάθου για της συνθήκες της φετινής προετοιμασίας. Το όνειρο του γηπέδου θα είναι έτοιμο σε λίγο καιρό. Υπομονή λοιπόν. Είμαστε έτοιμοι για όλα, ακόμα και αν χρειαστεί να δώσουμε εντός έδρας αγώνες στη Ρόδο».

Οι συγκεκριμένες καταστάσεις είναι τουλάχιστον «τραγικές» για τον μοναδικό αθλητικό εκπρόσωπο του ακριτικού νησιού που αφενός ζει ιστορικές στιγμές με την άνοδο της ομάδας στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας και αφετέρου παραμένει έρμαιο των συγκυριών που τον καθιστούν «άστεγο» για το επόμενο διάστημα.

Υ.Γ. Η προκήρυξη πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ για την Α’ κατηγορία, δεν επιτρέπει την διεξαγωγή αγώνων σε γήπεδα με χώμα.

Πηγή: askposidon.gr

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή