Το ταξίδι του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», στα Δωδεκάνησα

Το ταξίδι του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», στα Δωδεκάνησα

Το ταξίδι του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», στα Δωδεκάνησα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1512 ΦΟΡΕΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Το σύνθημα του 40ου Φεστιβάλ «"Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων" (απολογία Νίκου Μπελογιάννη). Συνεχίζουμε!», θα φτάσει και στα νησιά της Δωδεκανήσου με πλούσιο πρόγραμμα και πολύμορφες εκδηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα στην Κάλυμνο στις 23/08 το πρόγραμμά θα περιλαμβάνει μουσικά συγκροτήματα, γνωριμία με το σκάκι και στον χώρο θα λειτουργούν στέκι μαθητών, βιβλιοπωλείο κ.α.

Στην Κω στις 07/09 το φεστιβάλ θα γίνει στο πάρκο Ξενία και θα περιλαμβάνει μουσικά συγκροτήματα, θεατρική παράσταση, παιδότοπο και άλλες δράσεις που θα εμπλουτίζουν τον χώρο του Φεστιβάλ.

Στην Ρόδο το φεστιβάλ θα γίνει στης 13/09 στο πάρκο στον Αη Γιάννη. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μουσική από το συγκρότημα της ΚΝΕ, το μαθητικό συγκρότημα sleep deep, συγκρότημα από νέους ξενοδοχοϋπαλλήλους και λαϊκό γλέντι με τον Γιώργο Κασιώτη και την ορχήστρα του.

Επίσης παραδοσιακοί χοροί από την ομάδα χοροστάσι. Στον χώρο θα λειτουργεί στέκι μαθητών, φοιτητών, νέων εργαζομένων καθώς και παιδότοπος που θα έχει θέμα την ειρήνη. Ξεχωριστή θέση θα έχει το αφιέρωμα στα 40 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή με πλούσιο υλικό από τα φεστιβάλ στην Ρόδο.

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη