Ρόδος: Μπήκαν στο σπίτι, τους ψέκασαν και τους λήστεψαν!

Ρόδος: Μπήκαν στο σπίτι, τους ψέκασαν και τους λήστεψαν!

Ρόδος: Μπήκαν στο σπίτι, τους ψέκασαν και τους λήστεψαν!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3356 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζουν απτόητοι να λεηλατούν σπίτια οι διαρρήκτες

Πρόεδρο τοπικής κοινότητας της δυτικής πλευράς του νησιού μας «χτύπησαν» στον ύπνο αυτή τη φορά οι διαρρήκτες που όπως φαίνεται είναι και επαγγελματίες και αδίστακτοι.

Πρόκειται για τον Βασίλειο Νικολίτση, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Φανών, ο οποίος μίλησε στη «Ροδιακή» και αποκάλυψε τον «ζωντανό εφιάλτη» που έζησε χθες τα ξημερώματα η οικογένεια.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα η «Ροδιακή» ο δράστης ή οι δράστες σκαρφάλωσαν ανενόχλητοι στο μπαλκόνι της μονοκατοικίας που διέμενε ο 40χρονος συμπατριώτης μας μαζί με τη σύζυγό του που είναι εκπαιδευτικός και το κοριτσάκι τους.

Από κει, κατάφεραν να ανοίξουν εύκολα το πλέγμα με τη σήτα που υπήρχε στην ανοιχτή μπαλκονόπορτα και να τρυπώσουν έτσι μέσα στο σπίτι! Την ώρα εκείνη η οικογένεια κοιμόταν, χωρίς να υποψιάζεται τι θα μπορούσε να έχει συμβεί.

«Ξαπλώσαμε κανονικά όπως κάθε μέρα. Εγώ τελευταίος λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Δεν καταλάβαμε πόσο βαριά κοιμηθήκαμε. Το πρωί ξύπνησε η σύζυγός μου και είδε το σπίτι λεηλατημένο – δήλωσε μιλώντας στη Ροδιακή ο κ. Β. Νικολίτσης.

Έκαναν άνω κάτω το σπίτι, σε απόσταση ελάχιστη από το υπνοδωμάτιό μας. Είμαστε σίγουροι ότι μπήκαν και στο δικό μας δωμάτιο και στου παιδιού. Έψαξαν τις ντουλάπες, μας άρπαξαν ότι είχαμε και δεν είχαμε, όμως δεν μας ενδιαφέρει αυτό.

Ένας τέτοιος διαρρήκτης ή διαρρήκτες φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος για όλα όταν μπαίνει μέσα σε ένα σπίτι γνωρίζοντας ότι κοιμούνται οι ιδιοκτήτες.
Δεν καταλάβαμε τίποτα, παρά το ότι κοιμόμαστε ελαφρά. Είμαστε σίγουροι ότι κάτι έκαναν και μας νάρκωσαν ή μας παρέλυσαν.

Ειδοποιήσαμε έντρομοι την αστυνομία. Άρπαξαν το κινητό της συζύγου μου, διάφορα χρυσά που είχαμε και δεν ξέρουμε ακόμα τι άλλο. Περιμένουμε να δούμε τι γίνεται – κατέληξε ο ίδιος.»

Το περιστατικό έγινε στο Παραδείσι όπου διαμένει η οικογένεια και μάλιστα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία. Αντίστοιχο «χτύπημα» είχε γίνει πριν από μερικές μέρες και στην περιοχή της Αρχαγγέλου, όταν με την ίδια μέθοδο, ο δράστης ή οι δράστες κατάφεραν να μπουν σε οικία ζευγαριού που επίσης είχε μικρό παιδί αρπάζοντας έτσι χρήματα και χρυσαφικά.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» και το ζευγάρι από την Αρχάγγελο, είχε επισημάνει ότι οι διαρρήκτες πριν τρυπώσουν στο σπίτι είχαν φροντίσει να ψεκάσουν ειδικό σπρέι μέσα από τις σωληνώσεις του κλιματιστικού που ήταν σε λειτουργία, αποκοιμίζοντας έτσι την οικογένεια για να μπορέσουν να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους.

Διαβάστε ακόμη

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

«Έπεσα σε παγίδα», ισχυρίζεται ο 50χρονος αρχαιοφύλακας μουσείου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών