Αρχίζει σήμερα το νέο δικαστικό έτος

Αρχίζει σήμερα  το νέο δικαστικό έτος

Αρχίζει σήμερα το νέο δικαστικό έτος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1459 ΦΟΡΕΣ

Από τις προηγούμενες ημέρες άρχισαν να καταφθάνουν στο νησί μας οι δικαστές και οι εισαγγελείς

Αρχίζει σήμερα και επίσημα το νέο δικαστικό έτος, ενώ ήδη από τις προηγούμενες ημέρες άρχισαν να καταφθάνουν στο νησί μας οι δικαστές και οι εισαγγελείς που θα υπηρετήσουν στα δικαστήρια της Ρόδου.

Όπως είναι γνωστό με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου τον περασμένο Ιούνιο μετατέθηκαν στην πλειοψηφία τους οι δικαστές που υπηρετούσαν στο Πρωτοδικείο της Ρόδου τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και ο Εισαγγελέας και οι δύο Αντεισαγγελείς Πλημμελειοδικών Ρόδου, πλην της Αντεισαγγελέως κ. Αιμιλίας Σοφίας Μέρη η οποία παρέμεινε στην θέση της.

Έτσι ήδη από χθες στο γραφείο της βρίσκεται η νέα Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Κυριακή Κλιάμπα, ενώ στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκαν και οι νέοι Αντεισαγγελείς κ.κ. Ευτυχία Μελετοπούλου και Γεωργία Λεβαντή.

Σε ότι αφορά το Πρωτοδικείο της Ρόδου πρόεδρος ως γνωστόν έχει αναλάβει ο κ. Λάζαρος Βαλσαμής, ενώ μαζί του υπηρετούν και οι πρόεδροι κ.κ. Κωνσταντίνος Αλεξίου και Αντώνης Σβύνος αλλά και η Πρωτοδίκης κ. Κατερίνα Καρτσιουνη, καθώς και ο πάρεδροι κ.κ. Γαβριήλ Ρίζος, Εμμανουήλ Γεωργιάδης, Μαρία Δουλαμη, Ειρήνη Ευθυμιάδου, Νικολέτα Γεωργούλα, Ειρήνη Σισμανη, Άννα Πολυμερου, Κυριακή Σιδηροπούλου και Ελένη Στεφανίδου.

Επίσης στην περιοχή μας υπηρετούν οι Ειρηνοδίκες κ.κ. Μυρσίνη Πετρελη, Δροσούλα Γεροστάθου, και οι δόκιμοι Ειρηνοδίκες κ.κ. Αγάπη Γενηζεγκινοπουλου, Αγγελική- Λουκία Δαμαλα και Μαρία Ανδρέου. Τέλος καθήκοντα Πταισματοδίκη φέτος έχει αναλάβει η δικαστής κ. Σταματία Ζαχαρίου.

Πάντως από το πρωί υπήρξε μια απρόοπτη εξέλιξη, αφού έγινε τηλεφώνημα για εκρηκτικούς μηχανισμούς στα δικαστήρια της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου