Παρουσίαση, ύμνος και σπουδαίο φιλικό για τον Άρη

Παρουσίαση, ύμνος και σπουδαίο φιλικό για τον Άρη

Παρουσίαση, ύμνος και σπουδαίο φιλικό για τον Άρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 437 ΦΟΡΕΣ

Γιορτή για τον κόσμο τους και όχι μόνο, διοργανώνουν οι "κιτρινόμαυροι" στο γήπεδο Αρχαγγέλου. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με το ματς κόντρα στη Ρόδο.

Τα γιορτινά του θα φορέσει αύριο το γήπεδο Αρχαγγέλου, για να υποδεχθεί πλήθος φιλάθλων με τους οποίους θέλουν να μοιραστούν οι άνθρωποι του Άρη ένα ιδιαίτερο και όμορφο απόγευμα.

Ο σύλλογος θα παρουσιάσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με την οποία θα πορευτεί στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και το νέο του ύμνο, τον οποίο ερμηνεύει ο Βασίλης Παπακωνσταντίου.

Δυστυχώς, ο σπουδαίος καλλιτέχνης δεν θα μπορέσει τελικά να δώσει το παρών, παρότι το ήθελε πολύ, αφού το τελευταίο διάστημα έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα.

Η αυλαία των εκδηλώσεων θα ανοίξει στις 4:45 το απόγευμα, ενώ στις 5:30 θα ξεκινήσει το φιλικό παιχνίδι με τη Ρόδο, που είναι ένα από τα σημαντικότερα «κρας τεστ» των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλο το φίλαθλο κόσμο, με την υπόσχεση να του χαρίσουν μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική Τετάρτη. Με την ευκαιρία διεξαγωγής του φιλικού αγώνα με τη Ρόδο, η διοίκηση του Άρη θα συνεχίσει να διαθέτει τους λαχνούς της μεγάλης λαχειαγοράς της ΕΠΣΔ.

Σημειώνεται, πως οι παίκτες του Αλέξη Αλεξανδρή επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις μετά το Κυριακάτικο ρεπό τους, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

«Πονοκέφαλος» για το γήπεδο
Την ανησυχία τους για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Αρχαγγέλου εκφράζουν οι άνθρωποι του Άρη.

Οι ίδιοι την χαρακτηρίζουν ως οριακή και ούτε που θέλουν να σκέφτονται το τι θα αντιμετωπίσουν μετά τις πρώτες βροχές, την ίδια στιγμή που δεν έχουν βρει ανταπόκριση στο αίτημά τους να πάρουν κάποιες ώρες προπόνησης στα γήπεδα Μαλώνας και Μασσάρων.

Οι παρεμβάσεις που έχει ανάγκη ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου τους πρέπει να γίνουν…χθες, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Παναγιώτη Φουτούλη, να έχει ήδη ενημερώσει σχετικά το δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο και να περιμένει τον ορισμό ραντεβού, ώστε να γίνει εκτενέστερη συζήτηση.

Υπενθυμίζεται, πως στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί στις 6 Οκτωβρίου το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους παλαίμαχους του Άρη και του ΟΣΦΠ (τα έσοδά του θα διατεθούν για την ενίσχυση των προγραμμάτων της UNICEF), γεγονός που καθιστά την ανάγκη για λύσεις ακόμα πιο επιτακτική.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας