Έτοιμοι για «μετακόμιση» οι Άγιοι Θεόδωροι

Έτοιμοι για «μετακόμιση» οι Άγιοι Θεόδωροι

Έτοιμοι για «μετακόμιση» οι Άγιοι Θεόδωροι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 330 ΦΟΡΕΣ

Στο κλειστό της Καλλιθέας, που θα είναι η έδρα τους στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, θα συνεχιστεί η προετοιμασία τους

Ένα μήνα προετοιμασίας συμπληρώνει η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων ενόψει της πρώτης της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Πλέον, έχει μπροστά της τέσσερις εβδομάδες για το ντεμπούτο της καθώς στις 12 Οκτωβρίου θα υποδεχθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας τον Ίκαρο.

Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα οι Αρχαγγελίτες θα πρέπει να μετακομίσουν στην καινούρια τους έδρα και ν’ αφήσουν το Βενετόκλειο ούτως ώστε οι παίκτες να συνηθίσουν το γήπεδο, να μάθουν κάθε γωνιά του παρκέ το οποίο θα φιλοξενήσει τα παιχνίδια της Γ’ εθνικής. Γι’ αυτό και γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί άμεσα η άδεια καταλληλότητας του κλειστού γυμναστηρίου.

Οι «Άγιοι» έχουν δώσει δύο φιλικά τεστ ως τώρα, αμφότερα νικηφόρα, κόντρα στην Ελπίδα Πεταλούδων. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, το επόμενο φιλικό να έχει το υψηλότερο δυνατό βαθμό δυσκολίας καθώς αναμένονται επαφές με τον προπονητή του Κολοσσού, Μιχάλη Κουταλιανό, προκειμένου να συζητηθεί η πιθανότητα διεξαγωγής ενός αγώνα προετοιμασίας τις επόμενες μέρες.

Βέβαια, οι «θαλασσί» μόλις πρόσφατα ξεκίνησαν προπονήσεις για την Α1 και μάλιστα με παρόντες μόνο τους Έλληνες παίκτες. Οι ξένοι ενσωματώνονται σταδιακά και ενδέχεται το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων της Ρόδου που αγωνίζονται σε εθνική κατηγορία να καθυστερήσει λίγο.

Από τις προπονήσεις των Αγίων Θεοδώρων απουσιάζουν, λόγω υποχρεώσεων στα Special Olympics στο Βέλγιο, οι Σάββας Ματσαμάς και Σάκης Ξυπολιτάς αλλά προστέθηκε στη λίστα των απόντων και ο τραυματίας Κώστας Γέροντας. Ο νεαρός σέντερ δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού αλλά θα μείνει εκτός για λίγες μέρες.

Τα φιλικά της Γ’ εθνικής
Τα θεωρητικά φαβορί του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής δείχνουν τη δυναμική τους από τα φιλικά προετοιμασίας και μέχρι στιγμής επιβεβαιώνουν τα όποια προγνωστικά.

Το Κορωπί επικράτησε σε πρόσφατο παιχνίδι του Αμαρουσίου με 76-73 ενώ ο Κάδμος Θηβών, παρά την ήττα με 83-81, έκλεψε τις εντυπώσεις απέναντι στον Πανερυθραϊκό που παίζει στη Β’ εθνική.

Δύο στα δύο έχει ο Ηρόδοτος των Παρδακά, Χρύση, Αντωνιάδη. Επικράτησε της Ακαδημίας Ρεθύμνου με 59-45 και του Δειλινού (τοπικό) με 70-43.

Από κει και πέρα, η Πεντέλη επιβλήθηκε της Πεύκης με 56-47 και ο Πόλις Καλλιθέας του συντοπίτη Ικάρου με 94-93. Ο Πόλις αναμετρήθηκε και με την Ένωση Ιλίου (φαβορί στον 1ο όμιλο) η οποία νίκη με 82-75.

Διαβάστε ακόμη

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη