Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου με τον βουλευτή Β. Υψηλάντη

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου με τον βουλευτή Β. Υψηλάντη

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου με τον βουλευτή Β. Υψηλάντη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 373 ΦΟΡΕΣ

«Η στενή συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τους εκπροσώπους του τόπου μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι αναγκαία, τόνισε ο κ. Χατζημάρκος

Με τον βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλη Υψηλάντη, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής κ. Υψηλάντης στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αυτά θα φθάνουν στα έδρανα του Κοινοβουλίου άμεσα για να υπηρετούν τις ανάγκες των νησιωτών μας.

«Η στενή συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τους εκπροσώπους του τόπου μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, είναι αναγκαία ώστε να δυναμώνει η φωνή των νησιωτών μας και να μεταφέρονται τα προβλήματα και τα θέματα που τους απασχολούν άμεσα στα αρμόδια υπουργεία, πέραν των επαφών που εμείς ως Περιφέρεια πραγματοποιούμε» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργος Χατζημάρκος.

Στη συνέχεια μετέβησαν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου πραγματοποιήθηκε Αγιασμός πρίν την έναρξη εργασιών του Β’ Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, σήμερα Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»