Άστεγοι οι περισσότεροι αντιδήμαρχοι

Άστεγοι οι περισσότεροι αντιδήμαρχοι

Άστεγοι οι περισσότεροι αντιδήμαρχοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 680 ΦΟΡΕΣ

Μέχρι να γίνει η χωροταξική κατανομή

…“Άστεγοι” είναι, αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ρόδου μια και βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο ώσπου να γίνουν οι νέες… «χωροταξικές» ρυθμίσεις στο Μέγαρο οι οποίες θα βασίζονται στη φιλοσοφία ότι οι Αντιδήμαρχοι θα πρέπει να βρίσκονται όσο γίνεται πιο κοντά στις υπηρεσίες της αρμοδιότητάς τους.

Καταρχήν, είναι γνωστό ότι το Δημαρχείο είναι…διασκορπισμένο σε αρκετά κτίρια και ότι μεγάλη “ανάσα” στις υπηρεσίες του που ασφυκτιούν αναμένεται να δώσει το «Μέγαρο των υπηρεσιών» που ετοιμάζεται στο παλαιό νοσοκομείο.

Ωστόσο αυτό, παρ’ όλο που επρόκειτο να τελειώσει μέχρι τα Χριστούγεννα, αναμένεται να καθυστερήσει λόγω του προβλήματος με τη δέσμευση του «ΑΦΜ» του Δήμου που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να εισπράξει.

Εκεί, λοιπόν, όπως έχει γίνει γνωστό, θα μεταφερθούν, κυρίως, οι Οικονομικές υπηρεσίες οι οποίες σήμερα είναι διασκορπισμένες σε αρκετά κτίρια. Μέχρι να γίνει αυτό, όμως, ο νέος Αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Περδίκης, χρησιμοποιεί το παλιό του γραφείο στη Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. για να ενημερώνεται, μια και βρίσκεται στο κτιριακό συγκρότημα του Δημαρχείου.

Στον πρώτο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου, εκεί δηλαδή που βρίσκεται και το γραφείο Δημάρχου και μέχρι πρότινος στεγάζονταν τρεις Αντιδήμαρχοι, αναμένεται να μεταφερθούν οι υπηρεσίες που υπάγονται απευθείας στον Δήμαρχο, δηλαδή οι Δημόσιες Σχέσεις (σ.σ. προϋπήρχε το Γραφείο Τύπου).

Στον ίδιο όροφο αναμένεται να «στεγαστεί» και η κα Βασιλική Ξεπαπαδάκη που είναι εντεταλμένη και για τα ευρωπαϊκά προγράμματα, στα οποία προφανώς θέλει να δώσει έμφαση ο Δήμαρχος αφού θα τον συνεπικουρεί.

Ο Αντιδήμαρχος ο οποίος θεωρείται, βέβαιο, ότι θα βρίσκεται στο Δημαρχιακό Μέγαρο-και πιθανόν να είναι και ο μοναδικός-είναι αυτός τον Διοικητικών, ο κ. Σάββας Διακοσταματίου, ο οποίος θα πάρει το γραφείο που κατείχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια οι Δημόσιες Σχέσεις και βρίσκεται στο ισόγειο.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κα Μαρία Χατζηλαζάρου, αναμένεται να εγκατασταθεί σε χώρο πίσω από το Γραφείο Πληροφοριών του Δήμου δίπλα στο «Ήχος και Φως». Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επικοινωνίας, κ. Τέρης Χατζηιωάννου, υπάρχει η σκέψη να εγκατασταθεί εκεί που βρίσκεται σήμερα το Γραφείο Προσόδων του Δήμου, στο «Έλλη» (σ.σ. δίπλα από το Βακούφ), προκειμένου να είναι κοντά και στο Δημαρχείο.

Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Μεσαιωνικής Πόλης, κ. Γιώργος Κακούλης, φέρεται να εγκαταστάθηκε, ήδη, στην οδό Ιπποτών ενώ ο κ. Δώρος Κωνσταντίνου, προς το παρόν, τουλάχιστον, θα βρίσκεται στις Τεχνικές Υπηρεσίες στο Νηρέα.

Η Πρόνοια, ως γνωστόν, στεγάζεται σε κτίριο στο παλαιό νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας

Επιστολή του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Στράτου Καρίκη προς τον Πρόεδρο Κυριάκο Κασάπη