Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση-μυστήριο 23χρονης από κρουαζιερόπλοιο

Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση-μυστήριο 23χρονης από κρουαζιερόπλοιο

Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση-μυστήριο 23χρονης από κρουαζιερόπλοιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 507 ΦΟΡΕΣ

Τα ίχνη της χάθηκαν κατά τη διάρκεια του πλου του «Serenissima» προς το λιμένα Αγίου Νικολάου Κρήτης, προερχόμενο από τη Ρόδο

Θρίλερ με την εξαφάνιση 23χρονης από την πΓΔΜ, μέλους πληρώματος κρουαζιερόπλοιου, που έχει εξαφανιστεί από την Παρασκευή ενώ το πλοίο κατευθύνονταν από τη Ρόδο προς την Κρήτη.

Οι γονείς της κοπέλας μιλώντας σε ΜΜΕ της γειτονικής χώρας απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να τους ενημερώσει. Όπως λένε, δεν γνωρίζουν πώς χάθηκαν τα ίχνη της και σημείωναν ότι στο πλοίο εργαζόταν επί δύο χρόνια και η σύμβασή της είχε ανανεωθεί για ένα χρόνο ακόμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής για περιστατικό αγνοούμενης 23χρονης αλλοδαπής, μέλους πληρώματος στο κρουαζιερόπλοιο «Serenissima» σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρενάδες, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Καρπάθου και βορειοανατολικά της Κρήτης.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό της 23χρονης από πλωτά περιπολικά του Λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη, ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας, με αρνητικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με δήλωση του πλοιάρχου, η ανωτέρω αγνοείτο κατά τη διάρκεια του πλου του «Serenissima» προς το λιμένα Αγίου Νικολάου Κρήτης, προερχόμενο από τη Ρόδο.

Πηγή: tovima.gr
 

Διαβάστε ακόμη

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια