Την πολεοδομία και τον ΔΟΠΑΡ επισκέφθηκε ο Φώτης Χατζηδιάκος

Την πολεοδομία και τον ΔΟΠΑΡ επισκέφθηκε ο Φώτης Χατζηδιάκος

Την πολεοδομία και τον ΔΟΠΑΡ επισκέφθηκε ο Φώτης Χατζηδιάκος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1058 ΦΟΡΕΣ

Η συμβολή των υπηρεσιών Πολεοδομίας και ο σχεδιασμός αθλητικών δράσεων

Ο Δήμαρχος μετέβη χθες στην Πολεοδομία συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Αστικής Ανάπλασης, Πολεοδομικών Εφαρμογών και Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων Γιώργο Κακούλη και τον πρώην αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλη Χριστοδούλου όπου είχαν συνάντηση εργασίας με διευθυντές και υπηρεσιακούς παράγοντες των Διευθύνσεων για την πορεία των έργων στο νησί της Ρόδου καθώς και τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τις υπηρεσίες.

Ο κ. Χατζηδιάκος μετά τη συνολική ενημέρωση που έλαβε υπογράμμισε ότι είναι σημαντική η συμβολή των υπηρεσιών Πολεοδομίας τόσο στο γενικότερο πολεοδομικό σχεδιασμό του νησιού όσο και στα θέματα της εμφάνισης της πόλης που αποτελεί το ζητούμενο του συνόλου της τοπικής κοινωνίας.

Ακολούθως ο Δήμαρχος επισκέφτηκε τον ΔΟΠΑΡ και είχε συνάντηση εργασίας με τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού, Γηπέδων και εν γένει αθλητικών εγκαταστάσεων Σάββα Καλαθενό με τον οποίο συζήτησε το σχεδιασμό δράσεων στον τομέα του αθλητισμού.

Το μεσημέρι ο δήμαρχος δέχτηκε στο γραφείο του τον κυβερνήτη του πλοίου HMS Bulwark του Βασιλικού Ναυτικού της Μεγάλης Bρετανίας Captain Dean Basset καθώς και μέλη της διοίκησης του πληρώματος του πλοίου.

Διαβάστε ακόμη

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας

Επιστολή του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Στράτου Καρίκη προς τον Πρόεδρο Κυριάκο Κασάπη

Ο Δήμος Ρόδου θα βραβεύσει σε ειδική εκδήλωση τον δημοσιογράφο Γιώργο Ζαχαριάδη

Εθελοντικός καθαρισμός βυθού και ακτής στη Λίνδο

Επανεξελέγη πρόεδρος στο Σωματείο Ξεναγών ο Δ. Σαλαχούρης

Τρία θέματα στο περιφερειακό από την παράταξη του Ν. Παπανικόλα