Μόνο αμυδρά θυμίζει προετοιμασία...

Μόνο αμυδρά θυμίζει προετοιμασία...

Μόνο αμυδρά θυμίζει προετοιμασία...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 368 ΦΟΡΕΣ

Τεράστια προβλήματα απουσιών βασικών του παικτών έχει να διαχειριστεί ο προπονητής του Αγίου Γεωργίου, Γιάννης Χατζησταμάτης. Η κατάσταση θα αρχίσει να ομαλοποιείται μετά τις 15 Οκτωβρίου

Το δικό του….παρατεταμένο καλοκαίρι βιώνει ο προπονητής του Αγίου Γεωργίου, Γιάννης Χατζησταμάτης, καθώς οι συνθήκες τις οποίες έχει να διαχειριστεί μόνο αμυδρά παραπέμπουν σε ποιοτική προετοιμασία ομάδας.

Τα επαγγελματικά ωράρια πολλών ποδοσφαιριστών του είναι τέτοια, που δεν τους επιτρέπουν να είναι συνεπείς στις προπονήσεις και το χειρότερο είναι πως πρόκειται για παίκτες που προορίζονται για την βασική ενδεκάδα.

Οι Παπαδόπουλος, Παλογιάννης, Σκυλλαράκης, Νικήτας, Παρδαλός, Κοντόγιανος και Κωστόφ θα είναι σε θέση να μπουν στην προετοιμασία μετά τις 15 Οκτωβρίου και δεν είναι οι μόνοι. Η εικόνα που αντίκρισε στη προχθεσινή προπόνηση ο Γιάννης Χατζησταμάτης είναι ενδεικτική των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Από το δυναμικό των 30 ποδοσφαιριστών, που ανήκουν στο ρόστερ του Αγίου Γεωργίου, το παρών έδωσαν οι μόλις 14.

Το παρήγορο είναι πως κάποιοι αθλητές προσπαθούν να χτίσουν τη φυσική τους κατάσταση μέσα από προσωπικές προπονήσεις και πως συμμετέχουν έστω και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Ένα τέτοιο θα το δώσου οι Μαλωνίτες την ερχόμενη Κυριακή, οπότε και θα υποδεχθούν στις 5 το απόγευμα στο γήπεδό τους τον Άρη 2013.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους