Το πέμπτο αεροπλάνο της απέκτησε η αεροπορική εταιρία της Ρόδου F.A.S Rhodos air

Το πέμπτο αεροπλάνο της απέκτησε η αεροπορική εταιρία της Ρόδου F.A.S Rhodos air

Το πέμπτο αεροπλάνο της απέκτησε η αεροπορική εταιρία της Ρόδου F.A.S Rhodos air

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3319 ΦΟΡΕΣ

Προσγειώθηκε χτες το απόγευμα στον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου ΔΙΑΓΟΡΑΣ το νεοαποκτηθέν με τριετή μίσθωση, αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρείας της Ρόδου F.A.S. RHODOS AIR.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο Business Jet αεροπλάνο τύπου BEECHCRAFT PREMIER 1A, τελευταίας γενιάς , εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μέσα ναυτιλίας και συστημάτων λειτουργίας, κατάλληλο για την εξυπηρέτηση ξεχωριστών επιχειρηματικών αλλά και υψηλού τουριστικού επιπέδου απαιτήσεων.

Το αεροπλάνο παρέδωσαν μετά από πτήση 40 λεπτών από το Διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος στον Κρατικό αερολιμένα Ρόδου, οι κυβερνήτες κύριοι Ιωάννης Δρυμούσης και Ευστάθιος Μαλούχος στον γενικό διευθυντή της εταιρείας κύριο Στυλιανό Φανουράκη.

Το νέο αυτό βήμα έρχεται σε συνέχεια της συνεχούς εξελισσόμενης πορείας της F.A.S. Rhodos Air και σκοπό έχει την ποιοτική αναβάθμιση της αεροπορικής και τουριστικής δραστηριότητας της εταιρείας στην Ρόδο και γενικότερα στην περιοχή του Νότιο Ανατολικού Αιγαίου, και την δημιουργία κατάλληλων βάσεων και προϋποθέσεων για τα επόμενα σχέδια της.

Το νέο αεροπλάνο είναι το πέμπτο στον στόλο της F.A.S. Rhodos Air, το οποίο πλέον καλύπτει απαιτήσεις μετακίνησης από το πιο κοντινό νησί έως το πιο απομακρυσμένο ευρωπαϊκό -και όχι μόνο - προορισμό, αφού το συγκεκριμένο αεροπλάνο είναι κατάλληλο για τέτοιου είδους μετακινήσεις.

Διαβάστε ακόμη

Β΄ ΕΛΜΕ για Νίσυρο: "Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τους/τις μαθητές/τριές μας και τις οικογένειές τους από τη διαφθορά , από το σύστημα που τη γεννά"

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Σύσκεψη χθες στον δήμο για τον νόμο που αφορά τον αιγιαλό και την παραλία

Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. ο μόνιμος πληθυσμός στα χωριά και τα νησιά μας

Δήμαρχος Ρόδου, Αλέξανδρος Κολιάδης: Οποιος σπέρνει ανέμους...

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ημερίδα "Από τον ρεπόρτερ του 19ου αιώνα στη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης" της ΕΣΗΕΠΗΝ

Ο καιρός έβαλε φρένο στην περιοδεία Κασσελάκη

Ευρωεκλογές: Η Δόμνα Μιχαηλίδου υπεύθυνη στην περιφέρεια Ν. Αιγαίου για τον συντονισμό δράσεων της Ν.Δ.