Χωρίζουν οι δρόμοι Ορφανίδη και Φοίβου...

Χωρίζουν οι δρόμοι Ορφανίδη και Φοίβου...

Χωρίζουν οι δρόμοι Ορφανίδη και Φοίβου...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 493 ΦΟΡΕΣ

«Ξένο σώμα» αποτελεί τελικά ο Σωκράτης Ορφανίδης για τους Κρεμαστενούς

Όπως όλα έδειχναν χθες βράδυ, δεν θα συνεχίσουν μαζί Φοίβος και Σωκράτης Ορφανίδης, ο οποίος επέστρεψε το καλοκαίρι με τους καλύτερους οιωνούς για να βοηθήσει την ομάδα της Κρεμαστής.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε το χρόνο του και περίμενε υπομονετικά τη διοίκηση να «επισφραγίσει» με τον τρόπο της, τη νέα τους συμφωνία.

Καθυστέρηση φυσικά σε τέτοιας φύσεως θέματα, μπορεί να υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, αλλά φαίνεται πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να περιμένει άλλο.

Η διοίκηση του Φοίβου από την πλευρά της, είχε μια συνάντηση μαζί του προσπαθώντας να τον μεταπείσει, αλλά ο ίδιος ήταν ανένδοτος. Δεν προπονήθηκε καθόλου με τους άλλους συμπαίκτες του, ούτε και χθες και δεν φαίνεται πουθενά τρόπος επανένταξής του στο ρόστερ της ομάδας.

Πολλοί μίλησαν και χθες για «ξένο σώμα», αλλά ο Φοίβος χαρακτηρίζεται πάντα από κινήσεις επαναπροσδιορισμού μιας συμφωνίας.

Βάρος στην τακτική

Στο μεταξύ ο Σάββας Ορφανίδης ρίχνει μεγάλο βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο ματς του Σούπερ Καπ με αντίπαλο τον Ιάλυσο την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Πλην του Σωκράτη Ορφανίδη, απών από το ματς αυτό θα είναι όπως είναι γνωστό και ο Αποστόλης Παϊζάνος, ο οποίος θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση.

Παράλληλα όμως, τρίβουν όλοι τα χέρια τους από ικανοποίηση στον Φοίβο, καθώς δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση ο Γιάννης Αρχοντούλης, ο οποίος γυμνάζεται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Φοίβος θα προπονηθεί κανονικά σήμερα και αύριο.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης