Όπως το ήθελαν και το περίμεναν...

Όπως το ήθελαν  και το περίμεναν...

Όπως το ήθελαν και το περίμεναν...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 335 ΦΟΡΕΣ

Ευχαριστημένοι έμειναν στη Ρόδο από την παρουσία της ομάδας στο προχθεσινό φιλικό του Αρχαγγέλου με τον Άρη. Χαλαρά κύλησε η χθεσινή μέρα, φιλικό με τους Άγγλους του πολεμικού πλοίου Bulwark δίνουν αύριο τα «ελάφια»

Θετικά αποτίμησαν την παρουσία της ομάδας τους στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στον Αρχάγγελο οι άνθρωποι της Ρόδου.

Ο προπονητής Δημήτρης Σκούνας περιόρισε τις δοκιμές και προσέγγισε τον αγώνα, ίσως περισσότερο από κάθε προηγούμενη φορά, με τη λογική μίας επίσημης κόντρας, με τα «ελάφια» να παρουσιάζουν μεγαλύτερο βαθμό συνοχής, να έχουν κατά διαστήματα καλή κυκλοφορία της μπάλας και να εμφανίζονται τακτικά πειθαρχημένα.

Με το φιλικό του Αρχαγγέλου η Ρόδος ουσιαστικά κορύφωσε την επίπονη προετοιμασία της και από χθες οι ρυθμοί άρχισαν να χαλαρώνουν κάπως, δεδομένου πως από εδώ και στο εξής, το ζητούμενο είναι η ομάδα να αποκτήσει την απαιτούμενη φρεσκάδα ενόψει της επικείμενης έναρξης τους νέου πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Σκούνας συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του το πρωί στο βοηθητικό προκειμένου να γίνει χαλάρωμα και το απόγευμα τους άφησε ελεύθερους.

Ειδικό πρόγραμμα συνεχίζουν να ακολουθούν οι Γιώργος Ανυφαντής και Στάθης Αλεξανδρίδης, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό και σε λίγες μέρες θα είναι σε θέση να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ απουσίασε ο Τάσος Παυλίδης, ο οποίος πήρε άδεια για να τακτοποιήσει προσωπική του υπόθεση στη Γερμανία και από αύριο αναμένεται να βρίσκεται ξανά στη διάθεση του προπονητή του.
Αύριο στις 6 το απόγευμα η Ρόδος θα δώσει στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του βρετανικού πολεμικού πλοίου Bulwark, αποδεχόμενη τη σχετική πρόσκληση.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους