Μετ’ εμποδίων στον Έμπωνα

Μετ’ εμποδίων στον Έμπωνα

Μετ’ εμποδίων στον Έμπωνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 600 ΦΟΡΕΣ

Οι τραυματισμοί των Πεζουβανάκη και Στάππα, καθώς και οι απουσίες παικτών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, προβληματίζουν το Χρυσόστομο Χάσταλη. Κοντά στην απόκτηση του «δικού της» αμυντικού Παναγιώτη Τσαγγαράκη βρίσκεται η Αναγέννηση

Με αρκετά προβλήματα βρίσκεται αντιμέτωπος ο Χρυσόστομος Χάσταλης στην προσπάθειά του να προετοιμάσει την Αναγέννηση Ε. για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Οι Πανορμίτης Χατζηθεοδωράκης, Μάνος Σφυράκης και Στέργος Χατζηγιαννάκης εργάζονται και δυσκολεύονται να ακολουθήσουν το κοινό πρόγραμμα δουλειάς, ενώ ο Λευτέρης Τσουκαλάς παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στο στρατό προκειμένου να υπηρετήσει τη θητεία του και θα λείψει για τουλάχιστον ένα μήνα.

​Ούτε η λίστα των τραυματιών είναι κενή. Η υπερπροσπάθεια στο πυκνό και ακούρευτο χορτάρι του γηπέδου του Έμπωνα έχει καταπονήσει τους ποδοσφαιριστές, αρκετοί εκ των οποίων «έβγαλαν» μυϊκούς τραυματισμούς. Στη σοβαρότερη κατάσταση βρίσκεται ο Σκεύος Πεζουβανάκης, καθώς η βαριάς μορφής θλάση που έχει υποστεί θα του κοστίσει απουσία διάρκειας τουλάχιστον τριών εβδομάδων. Ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του, η θλάση που «χτύπησε» στη γάμπα το Γιώργο Στάππα ήταν σαφώς πιο ήπιας μορφής και θα του επιτρέψει να ενταχθεί σύντομα στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Το παλεύει για…επαναπατρισμό
Την αμυντική της γραμμή είναι πολύ πιθανό να ενισχύσει η Αναγέννηση, αν κι εφόσον καταφέρει να βρει τη φόρμουλα να αποδεσμεύσει από ομάδα της Κρήτης, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, τον Παναγιώτη Τσαγγαράκη. Πρόκειται για έναν ικανό ποδοσφαιριστή, γέννημα-θρέμμα του συλλόγου του Έμπωνα, ο οποίος είχε μετακομίσει στην Κρήτη λόγω σπουδών. Τέλος, στα Μάσσαρι θα πάνε το ερχόμενο Σάββατο οι παίκτες της Αναγέννησης, για να παίξουν φιλικό αγώνα προετοιμασίας με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης