Στη Λέρο βρίσκονται οι βετεράνοι Ρόδου/Διαγόρα

Στη Λέρο βρίσκονται οι βετεράνοι Ρόδου/Διαγόρα

Στη Λέρο βρίσκονται οι βετεράνοι Ρόδου/Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 536 ΦΟΡΕΣ

Θα λάβουν μέρος σήμερα το απόγευμα στο περιφερειακό τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών. Συμμετέχουν επίσης τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Λέρου, της Σύρου και της Πάτμου

Δεκατέσσερις παίκτες θα εκπροσωπήσουν την ομάδα του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα στο περιφερειακό τουρνουά παλαιμάχων, το οποίο διεξάγεται σήμερα στον Ξηρόκαμπο της Λέρου.

Στο νησί της Αρτέμιδος ταξίδεψαν χθες οι Ηλίας Βασιλαράκης, Πέτρος Ρουτζιέρης, Μιχάλης Γιαννουκάς, Σταμάτης Σταμάτης, Γιάννης Κρητικός, Γαβριήλ Γιακουμάκης, Γιάννης Καραντάνης, Λευτέρης Σταυρής, Αντώνης Φαλτσέτας, Δημήτρης Σαλπιγκτίδης, Γιάννης Φλεβάρης, Κώστας Φτάκλας, Δημήτρης Πανουργιάς και Χρήστος Καλαϊτζίδης, οι οποίοι και ευχαριστούν θερμά την ακτοπλοϊκή εταιρία Blue Star Ferries για την χορήγηση έκπτωσης 50 τοις εκατό στην τιμή του εισιτηρίου.

Μάλιστα, αντιπροσωπεία της ομάδας χάρισε λίγο πριν από την αναχώρηση του πλοίου από το λιμάνι της Ρόδου αναμνηστικό λάβαρο στον καπετάνιο, ως ένα ελάχιστο «ευχαριστώ» για τη χειρονομία της Blue Star. Οι Ρόδιοι ποδοσφαιριστές θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι σήμερα στις 5 το απόγευμα κόντρα σε μία εκ των Λέρου, Πάτμου και Σύρου (τα ζευγάρια θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση), ενώ στη συνέχεια και ανάλογα με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, θα αντιμετωπίσουν είτε το νικητή, είτε τον ηττημένο της έτερης συνάντησης. Η αποστολή των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα κατέλυσε στο ξενοδοχείο Κριθώνι.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή