Προωθητικές ενέργειες σε ΗΠΑ και Κίνα από τον ΕΟΤ

Προωθητικές ενέργειες σε ΗΠΑ και Κίνα από τον ΕΟΤ

Προωθητικές ενέργειες σε ΗΠΑ και Κίνα από τον ΕΟΤ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 271 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσθηκε η διάθεση ποσού 13.000 ευρώ

Στην Έκθεση Τουρισμού ΙΜΕΧ America 2014 που πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου θα συμμετάσχει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού σε συνεργασία με το Athens Convention & Visitors Bureau.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσθηκε η διάθεση ποσού 13.000 ευρώ για τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση του κοινού περιπτέρου του ΕΟΤ και του Athens Convention & Visitors Bureau, καθώς και για τα λειτουργικά έξοδα της συμμετοχής.

Πρόσθετη δαπάνη 14.000 ευρώ ενέκρινε ο ΕΟΤ στο πλαίσιο των προωθητικών εκδηλώσεων της ταινίας Beijing Love Story, η οποία κινηματογραφήθηκε στη χώρα μας με στόχο την αποτελεσματικότερη προβολή της στην Κινεζική τουριστική αγορά.

Το Γραφείου ΕΟΤ Κίνας ενημέρωσε τη Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού αναφορικά με την ολοκλήρωση των προωθητικών εκδηλώσεων της ταινίας Beijing Love Story, από τις οποίες προέκυψαν 5 ζευγάρια (10 άτομα) στα οποία θα προσφερθεί φιλοξενία στην Ελλάδα από τον ΕΟΤ κατά το διάστημα από 2 έως 8 Οκτωβρίου, καθώς και ότι το κόστος των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα αυξημένο, λόγω των Κινεζικών εορτών (Mid Autumn Festival & Golden Week).

Ως εκ τούτου, αιτήθηκε την έγκριση συνολικού ποσού 24.000 ευρώ (αυξημένου κατά 14.000 ευρώ από την αρχική έγκριση) για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων Πεκίνο-Αθηνα-Πεκίνο και Αθήνα-Σαντορίνη –Αθήνα για τους 10 Κινέζους νικητές που προέκυψαν από τις προωθητικές εκδηλώσεις της ταινίας Beijing Love Story.

Πηγή: tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

Το top - 10 των ξένων αγορών για τον ελληνικό Τουρισμό

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τουρισμός και Πολιτισμός καθορίζουν την Ελλάδα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το υπ. Τουρισμού έχει για πρώτη φορά κονδύλια για να αναπτύξει την τουριστική προσφορά

Οι αεροπορικές στη μάχη της Ελλάδας

Έως και 20.000 Τούρκοι τουρίστες στα ελληνικά νησιά αυτή την εβδομάδα

Jobmatch: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή για την κάλυψη των κενών θέσεων στον Τουρισμό

Επανασυστήνεται η Επιτροπή Αεροπορικού Τουρισμού

Στις τρεις πρώτες χώρες στην Ευρώπη σε ξενοδοχειακές επενδύσεις η Ελλάδα το 2023