Η Γερμανίδα σύζυγος πήρε τα παιδιά τους και έφυγε

Η Γερμανίδα σύζυγος πήρε τα παιδιά τους και έφυγε

Η Γερμανίδα σύζυγος πήρε τα παιδιά τους και έφυγε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2817 ΦΟΡΕΣ

Προσέφυγε στη δικαιοσύνη 45χρονος Ροδίτης

Τον δικό του Γολγοθά βιώνει 45χρονος συμπολίτης μας ο οποίος προσέφυγε στην δικαιοσύνη για να του δοθεί η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών του, τα οποία η εν διαστάσει σύζυγός του έχει πάρει μαζί της στο εξωτερικό!

Ο 45χρονος δια του δικηγόρου του κ. Κώστα Χαλκιά κατέθεσε αίτηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου με την οποία ζητά να ανακληθεί η απόφαση δικαστηρίου με την οποία είχε δοθεί η επιμέλεια των ηλικίας 2 και 4 ετών αντίστοιχα παιδιών του στην μητέρα τους, να έχει ο ίδιος την γονική επιμέλεια.

Στην πολυσέλιδη αίτησή του ο 45χρονος αναφέρει το ιστορικό της υπόθεσης αναλυτικά αλλά και τους λόγους για τους οποίους το δικαστήριο θα πρέπει να αποφανθεί υπέρ του, και κυρίως διότι η εν διαστάσει σύζυγός του «άσκησε κάκιστα και καταχρηστικά την επιμέλεια» που της δόθηκε από το δικαστήριο, παίρνοντας τα παιδιά μαζί της στην Γερμανία από όπου κατάγεται!

Σημειώνεται πως ο 45χρονος έχει ήδη καταθέσει και έγκληση κατά της 40χρονης συζύγου του για την παραβίαση δικαστικής απόφασης, παρεμπόδιση επικοινωνίας, αρπαγή τέκνου και εξαπάτηση δικαστηρίου, η οποία εκκρεμεί στην δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται τόσο στη μήνυση όσο και στην αίτηση, ο 45χρονος παντρεύτηκε την Γερμανίδα το 2009 και τρία χρόνια αργότερα είχαν αρχίσει να έχουν προβλήματα μεταξύ τους, ενώ η 40χρονη ζητούσε να επιστρέψει στην πατρίδα της και να κατοικήσει εκεί μαζί με τους γονείς της.

Ο 45χρονος είχε εκφράσει από την πρώτη ώρα την αντίθεσή του σε αυτό, διότι έτσι τα παιδιά θα απομακρύνονταν από το οικογενειακό τους περιβάλλον, τον ίδιο αλλά και τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους.

Μάλιστα είχε κάνει και σχετικές καταγγελίες, ενώ το 2013 κατέθεσε και αίτηση να του δοθεί η επιμέλεια των ανήλικων παιδιών του. Ίδια αίτηση είχε κάνει και η 40χρονη την οποία και δέχτηκε το δικαστήριο, παρά το γεγονός πως ο 45χρονος είχε επισημάνει με επιχειρήματα τον κίνδυνο να φύγουν τα παιδιά από την πατρίδα τους.

Τον Δεκέμβριο του 2013 η 40χρονη αναχώρησε για την Γερμανία μαζί με τα δύο παιδιά όπου και σύμφωνα και με την ενημέρωση που έκανε στον 45χρονο αλλά και τα εισιτήρια επιστροφής που είχε εκδώσει θα ερχόταν πίσω στη Ρόδο ένα μήνα αργότερα κάτι που μέχρι σήμερα δεν έγινε ποτέ!

Η εξέλιξη αυτή έχει αποκόψει ουσιαστικά κάθε μορφή επικοινωνίας του 45χρονου με τα παιδιά, ενώ παράλληλα αντίκειται στα όσα η απόφαση του δικαστηρίου ανέφερε και η οποία της έδινε την επιμέλεια.

Διαβάστε ακόμη

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας