Μέρα αυτοκριτικής στη Σάλακο

Μέρα αυτοκριτικής στη Σάλακο

Μέρα αυτοκριτικής στη Σάλακο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 283 ΦΟΡΕΣ

Διόλου ικανοποιημένοι έμειναν ο προπονητής Σάββας Καραβόλιας και οι ποδοσφαιριστές του από την εμφάνιση στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλυθιών

Με απόλυτη ειλικρίνεια προσέγγισε το Κυριακάτικο 1-1 με τον Απόλλωνα Κ. ο προπονητής της Ασπίδας Σαλάκου, Σάββας Καραβόλιας. Όπως επισήμανε, το μοναδικό θετικό που κρατάει είναι ο κερδισμένος εκτός έδρας βαθμός.

Κατά τα άλλα, η εμφάνιση της ομάδας του δεν ήταν αυτή που έπρεπε:

«Δεν παίξαμε καλά. Πολλοί από τους παίκτες-κλειδιά βρέθηκαν σε κακή μέρα και πρέπει να ομολογήσουμε πως έγινε ένα κακό παιχνίδι σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Είμαστε ευχαριστημένοι μόνο από τον βαθμό που κατακτήσαμε μέσα στις Καλυθιές, όχι όμως και από την εμφάνισή μας. Πάντως, το γεγονός ότι μας ενόχλησε η εικόνα μας είναι θετικό, αφού δείχνει ότι έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και δίψα για βελτίωση». Από χθες οι Σαλακενοί δουλεύουν για το δύσκολο εντός έδρας ματς με το Φοίβο. Στις προπονήσεις μπήκε και ο Βασίλης Λοΐζος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Παράπονα από τη διαιτησία
Αδικημένοι αισθάνονται στη Σάλακο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν από το διαιτητή Λάζαρο Δουλγέρη και το βοηθό Τάκη Σάββενα.

Οι άνθρωποι της Ασπίδας αισθάνονται ότι βίωσαν πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών, υπογραμμίζοντας πως ειδικά μετά το γκολ της ισοφάρισης που δέχθηκαν, η ομάδα τους δέχθηκε ουκ ολίγες κίτρινες κάρτες για…ψύλλου πήδημα, γεγονός που επέφερε εκνευρισμό.

Διαβάστε ακόμη

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»