Βελτίωση στην αποτελεσματικότητα, το ζητούμενο για τον Άρη

Βελτίωση στην αποτελεσματικότητα, το ζητούμενο για τον Άρη

Βελτίωση στην αποτελεσματικότητα, το ζητούμενο για τον Άρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 404 ΦΟΡΕΣ

Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες του αγώνα με την ΑΕΛ προβληματίζουν τους ανθρώπους των "κιτρινόμαυρων". Επανήλθαν στις προπονήσεις οι Πελέκης και Πομπού.

Ένα καλό μάθημα, ευτυχώς για τους ίδιους χωρίς κόστος, πήραν οι ποδοσφαιριστές του Άρη από το εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής με την ΑΕ Λέρου.

Η διπλή επέμβαση του τερματοφύλακα Δημήτρη Καραγιάννη προς το τέλος του παιχνιδιού, η οποία τους γλίτωσε από μία απροσδόκητη ισοφάριση, τους υπενθύμισε πως η επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια μπορεί να κοστίσει από το πουθενά πολύτιμους βαθμούς.

Ειδικά στο πρώτο μέρος του αγώνα της Λέρου οι Αρχαγγελίτες…κουράστηκαν να μετρούν σημαντικές χαμένες ευκαιρίες, με το Φράγκο να λύνει τελικά το γόρδιο δεσμό με το μοναδικό γκολ που πέτυχε για λογαριασμό της ομάδας του στο 69’.

Μοιραία, ο Αλέξης Αλεξανδρής εστιάζει από την Κυριακή, οπότε και ξεκίνησε στο γήπεδο της Μαλώνας η προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Ψ., στα τελειώματα, με την προσδοκία στα επόμενα παιχνίδια οι παίκτες του να εμφανιστούν πιο αποτελεσματικοί και να αποφύγουν τα «τζάμπα καρδιοχτύπια».

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Άρη είναι πως στις προπονήσεις επανήλθαν οι Παπαναγιώτης Πομπού και Κώστας Πελέκης, την ίδια στιγμή που ο τραυματισμός του Δημήτρη Γκίκα στη Λέρο δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!