Αχ αυτό το φινάλε...

Αχ αυτό το φινάλε...

Αχ αυτό το φινάλε...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 261 ΦΟΡΕΣ

Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε το παιχνίδι με τον Κλεάνθη ήταν και χθες θέμα συζήτησης στο «στρατόπεδο» του Διαγόρα Βατίου

«Σκασμένοι» παραμένουν στο Διαγόρα Βατίου για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το παιχνίδι στον Παραδείσι, με τον προπονητή Γιάννη Καμπούρη να στέκεται και χθες στο φάουλ που καταλογίστηκε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και από το οποίο προήλθε το τελικό 2-1.

Πάντως, ο αγώνας με τον Κλεάνθη έχει για τους Βατενούς και τη θετική του πλευρά. Η ομάδα τους εμφάνισε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, πάλεψε για τη νίκη επί ίσοις όροις και δημιούργησε ευκαιρίες, γεγονός που κάνει τον τεχνικό της να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία:

«Δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Μία λάθος υπόδειξη του διαιτητή μας στοίχησε τον ένα βαθμό. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, κι είμαι βέβαιος πως αν δείξουν αυτό το πρόσωπο και στη συνέχεια, τα αποτελέσματα θα έρθουν και θα έχουμε μία πολύ καλή πορεία.»

Ο Διαγόρας Β. θα έχει την ευκαιρία να «απαντήσει» στην ήττα του Παραδεισίου στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι του με τον Αντίμαχο. Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες, με μοναδικό απόντα τον τραυματία Δημήτρη Ζουρούδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα