Προβλήματα και στιγμές πρόδωσαν τον Κολοσσό Κάστρου

Προβλήματα και στιγμές πρόδωσαν τον Κολοσσό Κάστρου

Προβλήματα και στιγμές πρόδωσαν τον Κολοσσό Κάστρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 320 ΦΟΡΕΣ

Αναμενόμενα ανέτοιμος μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα της Παλιάς Πόλη. Παρά την ήττα από τη Δόξα Ψίνθου, ο Γιώργος Ξύπας εκτιμά πως οι ποδοσφαιριστές του προσπάθησαν για το καλύτερο.

Με ψυχραιμία υποδέχθηκε την εντός έδρας ήττα από τη Δόξα Ψίνθου ο προπονητής του Κολοσσού Κάστρου, Γιώργος Ξύπας. Τα προβλήματα με τα οποία θα έμπαινε η ομάδα του στο νέο πρωτάθλημα-απόρροια των δυσκολιών της προετοιμασίας- δεν τα έκρυψε και με κατά κάποιο τρόπο, ήταν προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο η πρεμιέρα να «στραβώσει».

Τι μένει; Η ικανοποίηση για την προσπάθεια των παικτών, η εκτίμηση πως το ματς κρίθηκε σε λίγες καθοριστικές στιγμές που η τύχη γύρισε την πλάτη στον Κολοσσό Κάστρου, καθώς και η βεβαιότητα πως η ομάδα θα βελτιωθεί:

«Μέχρι το 35’ ήμασταν καλύτεροι. Βρεθήκαμε πίσω από ένα αυστηρό πέναλτι, ενώ δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Βγήκαν τα προβλήματα της προετοιμασίας. Τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο. Πάντως, τα παιδιά προσπάθησαν», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Γιώργου Ξύπα, ο οποίος δουλεύει από χθες για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Μασσάρων.

Σημειώνεται, πως στα υπάρχοντα προβλήματα προστέθηκε άλλο ένα. Ο Φώντας Μαννάκης είδε στο ματς με την ομάδα της Ψίνθου την κόκκινη κάρτα και θα χάσει το ραντεβού των Μασσάρων.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου