Ρεκόρ Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων από την Μαρία Παρδαλού

Ρεκόρ Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων από την Μαρία Παρδαλού

Ρεκόρ Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων από την Μαρία Παρδαλού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1380 ΦΟΡΕΣ

Στα 3000μ. με τα χρώματα του ΑΟ Μυκόνου

Τη «σφραγίδα» της άφησε η Μαρία Παρδαλού στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα της Κω το περασμένο Σάββατο. Εκεί έλαβε μέρος για τον ΑΟ Μυκόνου στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου και πέτυχε 10.09 στα 3000μ. που αποτελεί ρεκόρ της διοργάνωσης, αφήνοντας στη 2η θέση την Ουρανία Ρεμπούλη από τον ΓΣΝ Λέρου.

Το αγώνισμα διεξήχθη ενώ έριχνε απίστευτη για την εποχή βροχή, αλλά η Ροδίτισσα πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 3000μ. ΦΕ δείχνει συνεχώς πως είναι σε θέση να επανέλθει και στις επιτυχίες εκτός συνόρων. Πριν 16 χρόνια μάλιστα, η Ειρήνη Παρδαλού, αδελφή της Μαρίας, πέτυχε ρεκόρ αγώνων στο ίδιο στάδιο για τα 1000μ. παγκορασίδων β’ με τον ΓΑΣ Υγεία Ρόδου.

Τα τελευταία δυόμισι χρόνια η Μαρία Παρδαλού ζει στη Ρόδο αφού αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά προπονείται με τον Χρήστο Παραχρήστο. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Καλλιόπη Σκαρπέτη του Διαγόρα πήρε το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες της Κω στα 1000μ. παγκορασίδων α’ υπό τις οδηγίες της Μαρίας Παρδαλού, που την προπονεί, θέλοντας να βοηθήσει όσο γίνεται περισσότερα παιδιά να φτάσουν ψηλά.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή