Υπάρχουν άνθρωποι με φιλότιμο

Υπάρχουν άνθρωποι  με φιλότιμο

Υπάρχουν άνθρωποι με φιλότιμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1732 ΦΟΡΕΣ

Βρήκε πορτοφόλι με χρήματα και κάρτες και το παρέδωσε

Και όμως στις μέρες μας υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με φιλότιμο και αξίες! Ένας από αυτούς είναι και ο Αλβανικής καταγωγής Naksi Arjan υπάλληλος στο εστιατόριο «ROΜΕΟ» στην Παλιά Πόλη, ο οποίος βρήκε, εντός της επιχείρησης που εργάζεται, πορτοφόλι με χρήματα και πιστωτικές κάρτες και το επέστρεψε στον Αμερικανό ιδιοκτήτη του!

Ο Αμερικανός τουρίστας ήρθε στο νησί μας με το κρουαζιερόπλοιο LOUIS CRISTAL και χθες το μεσημέρι γευμάτισε στο εστιατόριο «ROΜΕΟ» που βρίσκεται επί της οδού Μενεκλέους στην Παλιά Πόλη. Όταν ολοκλήρωσε το γεύμα του ο Αμερικανός πλήρωσε και έφυγε από το κατάστημα όμως άγνωστο πως, του έπεσε το πορτοφόλι του χωρίς να το αντιληφθεί.

Λίγα λεπτά αργότερα, το πορτοφόλι βρήκε ο υπάλληλος του καταστήματος και αμέσως ενημέρωσε τον γενικό διευθυντή της εταιρείας κ. Δημήτρη Ζορμπαλά προκειμένου να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του.
Πράγματι μετά από επικοινωνία του κ. Ζορμπαλά με τους υπευθύνους του πλοίου εντοπίστηκε ο Αμερικανός τουρίστας ο οποίος και πήγε στο κατάστημα και παρέλαβε περιχαρής το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε 235 δολ. ΗΠΑ, 150 ευρώ και διάφορες πιστωτικές κάρτες!

Αξίζει δε να σημειωθεί πως όλα αυτά έγιναν λίγα λεπτά πριν τον απόπλου του κρουαζιεροπλοίου από το νησί μας, η αναχώρηση του οποίου καθυστέρησε εξαιτίας του γεγονότος αυτού.

Πάντως ο Αμερικανός δεν είχε λόγια να ευχαριστήσει την διεύθυνση του εστιατορίου και τον ίδιο τον υπάλληλο για την άμεση αντίδρασή τους να του επιστρέψουν το πορτοφόλι του, ενώ υπέγραψε και σχετικό έγγραφο για την παραλαβή όλων των αντικειμένων του από την επιχείρηση.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Τσιόδρας από τη Ρόδο: "Θα τιμήσω την ψήφο σας και θα φέρω σε πέρας με σκληρή δουλειά ό,τι έργο μου ανατεθεί." (Βίντεο και φωτογραφίες)

Δήλωση δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη για τη σημερινή συνάντησή του με τον Αντ. Καμπουράκη

Συνεδριάζει αύριο η δημοτική επιτροπή του δήμου Ρόδου

Ακόμα ένα βραβείο γαστρονομίας στο Νότιο Αιγαίο

Η Έλενα Κουντουρά ομιλήτρια στη Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θυμάτων Τροχαίων FEVR στη Ρόδο

Διακοπή υδροδότησης αύριο στην οδό Ελ. Βενιζέλου στην Ιαλυσό λόγω βλάβης

Νέο Δ.Σ. στο τμήμα Δωδεκανήσου του Πανελληνίου Συλλόγου Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων (ΠΣΔΜ-Η)

Κάλεσμα του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου σε απεργία και μαζική συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά