Πατέρας στο εδώλιο για τον τραυματισμό του 3χρονου αγοριού του

Πατέρας στο εδώλιο  για τον τραυματισμό  του 3χρονου αγοριού του

Πατέρας στο εδώλιο για τον τραυματισμό του 3χρονου αγοριού του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1321 ΦΟΡΕΣ

Κρίθηκε τελικά αθώος λόγω έλλειψης κακοβουλίας

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου βρέθηκε χθες 37χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος για τον τραυματισμό που υπέστη πριν από πέντε χρόνια σε τροχαίο ατύχημα που είχε με την μηχανή που οδηγούσε ο ίδιος, το τρίχρονο παιδί του!

Το περιστατικό είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2009 ωστόσο σε βάρος του 37χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη ανηλίκου και χθες η υπόθεση του εκδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, το οποίο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Στέλιου Κιουρτζή έκρινε τον 37χρονο πατέρα αθώο λόγω έλλειψη κακοβουλίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 24 Αυγούστου 2009 ο 37χρονος επιβίβασε στη μηχανή του το τρίχρονο τότε παιδί του, για να το πάει μία βόλτα. Σε κάποιο σημείο ο 37χρονος έχασε το έλεγχο του οχήματος εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα η μηχανή να βρεθεί στο έδαφος μαζί με τους επιβάτες της και να τραυματιστεί το ανήλικο παιδί.

Από τον έλεγχο που είχε γίνει διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος δεν είχε δίπλωμα αλλά ούτε και ασφάλεια για το όχημα του, ενώ και το ανήλικο δεν φόραγε κράνος.

Χθες κατά την εξέταση της υπόθεσης ο 37χρονος επεσήμανε πως σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε το κακό του παιδιού του και πως ότι έγινε οφείλονταν σε τυχαίο γεγονός.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο