Κοινό σημείο η ανανέωση

Κοινό σημείο η ανανέωση

Κοινό σημείο η ανανέωση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 417 ΦΟΡΕΣ

«Ολοκαίνουριοι» Κολοσσός H Hotels και Παναθηναϊκός, αναμετρώνται σήμερα (17.00’) στο Βενετόκλειο. Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων

Μπροστά στον κόσμο του «αποκαλύπτεται» σήμερα το απόγευμα ο Κολοσσός H Hotels, στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2014-15. Η ομάδα της Ρόδου, που ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στη φετινή Basket League Σκρατς κερδίζοντας τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, υποδέχεται στις 17.00’ τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Απέναντι στους νταμπλούχους, οι «θαλασσί» θα παραταχθούν χωρίς άγχος και θα παίξουν ελεύθερα καθώς δεν έχουν τίποτα να χάσουν από τέτοιες αναμετρήσεις, παρά μόνο να κερδίσουν. Ειδικά για τους νεαρούς αθλητές της ομάδας, ακόμη και τους ξένους, τα ματς με τους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος (ακολουθεί η συνάντηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ) προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες και εικόνες από αντιπάλους πολύ υψηλού επιπέδου.

Ο προπονητής του Κολοσσού H Hotels, Μιχάλης Κουταλιανός, αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς δεν είχε προκύψει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Με «έκτο παίκτη» τον κόσμο, που λογικά θα γεμίσει το Βενετόκλειο, οι «θαλασσί» θα προσπαθήσουν να φανούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί κόντρα σ’ ένα συγκρότημα που μπήκε με το δεξί στην Ευρωλίγκα κερδίζοντας το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ την πολωνική Τουρόβ με 84-77.

Ο Παναθηναϊκός φτάνει σήμερα στη Ρόδο και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναμένεται να δώσει μπόλικο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς ταλαντούχους αθλητές του μεταξύ των οποίων και ο πρώην «θαλασσί» Νίκος Παππάς που πραγματοποιεί (και) φέτος σπουδαίες εμφανίσεις. Πάντως, όσο ανανεωμένο και αν είναι το «τριφύλλι», η δυναμικότητα των δύο ομάδων στο αυριανό παιχνίδι είναι δεδομένη και ο Κολοσσός H Hotels θα πρέπει να «διδαχθεί» από τον Παναθηναϊκό και να χρησιμοποιήσει τα όσα μάθει στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος.

Εξάλλου, οι Ροδίτες δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμοι και θέλουν μέσα από τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για το «μαραθώνιο» των ντέρμπι από την 4η αγωνιστική και μετά.

Διαθέσιμα εισιτήρια
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων του Κολοσσού H Hotels, η ΚΑΕ ενημερώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τους πρωταθλητές Ελλάδας θα συνεχιστεί και σήμερα μέχρι τις 14.00’ στα παρακάτω σημεία:

- BARRATRES (Πεζόδρομος)
- Μιχάλης Παπαβασιλείου (Αμερικής 27)
- Πρακτορείο ΟΠΑΠ Σάββας Λέργος (Τσαλδάρη)
Τα εκδοτήρια στο Βενετόκλειο θα ανοίξουν αύριο μόνο αν έχουν περισσέψει εισιτήρια από την προπώληση.
Όπως και να ‘χει, στο παιχνίδι αναμένεται να σημειωθεί sold out.
Το αυριανό παιχνίδι:

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου
Βενετόκλειο (17.00’) Κολοσσός – Παναθηναϊκός (Novasports 1)
Διαιτητές: Σχινάς, Ανδρικόπουλος, Θεονάς
Κομισάριος: Βιτζηλαίος

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα