Προσοχή και πάλι προσοχή εφιστά ο Μιχάλης Μανωλάς

Προσοχή και πάλι προσοχή εφιστά ο Μιχάλης Μανωλάς

Προσοχή και πάλι προσοχή εφιστά ο Μιχάλης Μανωλάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 606 ΦΟΡΕΣ

Το τελευταίο που θέλει ο τεχνικός της Δόξας Ψίνθου στο σημερινό ματς με το Βαθύ είναι οι ποδοσφαιριστές του να θεωρήσουν πως έχουν τους βαθμούς στο τσεπάκι τους

Κάθε άλλο παρά ανυποψίαστη θα μπει η Δόξα Ψίνθου στο σημερινό παιχνίδι με το Βαθύ. Οι Καλύμνιοι πέτυχαν την περασμένη αγωνιστική την πρώτη τους νίκη στο νέο πρωτάθλημα και έρχονται στη Ρόδο για να αποδείξουν καταρχήν στους εαυτούς τους πως οι επιτυχίες μακριά από την έδρα τους δεν μοιάζουν με «απαγορευμένο καρπό».

Ο προπονητής των Ψινθενών, Μιχάλης Μανωλάς, ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το καλό τους ξεκίνημα, που μεταφράστηκε σε τέσσερις κερδισμένους βαθμούς, και να αντιμετωπίσουν τη σημερινή τους υποχρέωση ως ντέρμπι, ώστε να αποκλείσουν την πιθανότητα των οδυνηρών εκπλήξεων.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα η Δόξα δεν αντιμετωπίζει, καθώς οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκαν τις τελευταίας μέρες οι Δημήτρης και ο Χρήστος Ορφανός δεν είναι τόσο σοβαρές που να τους στερήσουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν. Σε κάθε περίπτωση πάντως, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο ίδιος ο Μιχάλης Μανωλάς.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους