Beleon Tours: τέλος η συνεργασία με τον Ρώσο Biblio Globus - έμφαση τώρα στην ποιότητα

Beleon Tours: τέλος η συνεργασία με τον Ρώσο Biblio Globus - έμφαση τώρα στην ποιότητα

Beleon Tours: τέλος η συνεργασία με τον Ρώσο Biblio Globus - έμφαση τώρα στην ποιότητα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1325 ΦΟΡΕΣ

Σταμάτησε τη συνεργασία του με τον ρωσικό τουριστικό Οργανισμό Biblio Globus το ελληνικό ταξιδιωτικό γραφείο Beleon Tours, το οποίο χαράζει νέα πορεία για το 2015.

Το Beleon Tours, σε ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του, φιλοξενεί δηλώσεις του Προέδρου του κ.Λεωνίδα Δημητριάδη, ο οποίος τονίζει ότι το 2015 η στρατηγική της εταιρείας αλλάζει.

Η εταιρεία σημειώνει ότι αποφάσισε να κινηθεί μακριά από τον μαζικό τουρισμό. Τώρα προτεραιότητα της θα είναι η ανάπτυξη του εξατομικευμένου τουρισμού με τηn παροχή VIP υπηρεσιών.

Το BeleonTours θα συνεχίσει να αναπτύσσει το τμήμα του γάμου, τη διοργάνωση εκδηλώσεων κ.α.

Το 2014 το Beleon Tours εξυπηρέτησε περίπου 230 000 τουρίστες, που είναι 30% λιγότεροι από ό, τι το 2013. "Παρά την κρίση στη ρωσική τουριστική βιομηχανία, η οικονομική κατάσταση της εταιρείας μας, αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι σταθερά καλή. Καθ’ όλη του τη δραστηριότητα το Beleon Tours εξυπηρέτησε 1.100 000τουρίστες από τη Ρωσία και χώρες της ΚΑΚ. Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή βάση για την επιβεβαίωση του επαγγελματισμού μας και τις εκτεταμένες δυνατότητες. Τώρα είναι η ώρα για να μεταφερθούμε από τη ποσότητα στη ποιότητα ανεβάζοντας τις οικονομικές επιδόσεις¨, είπε ο κ. Δημητριάδης.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη, η συνεργασία του ελληνικού γραφείου με τoν ρωσικό Οργανισμό Biblio Globus αποφασίστηκε να διακοπεί τον Ιούνιο του 2014. Ήδη ο ρωσικός οργανισμός από τον περασμένο Ιούλιο προχωρεί από μόνος του στη σύναψη συνεργασιών στην Ελλάδα για τη σεζόν του 2015.

Η απόφαση αυτή, σημειώνει, οφείλεται στην αλλαγή της επιχειρηματικής στρατηγικής του ελληνικού γραφείου και δεν υπάρχει πρόθεση σύναψης συνεργασίας με άλλο Tour Operator της Ρωσίας.

Το 2014 το Beleon Tours ανέλαβε ενδεχόμενο κίνδυνο για περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ, μέσω των συνεργασιών που είχε με τα ελληνικά ξενοδοχεία. Ο κ. Δημητριάδης υπογραμμίζει πως "δεδομένου ότι η ρωσική τουριστική αγορά προβλέπεται να παραμείνει εξαιρετικά ασταθής, δεν είμαστε διατεθειμένοι να δανείσουμε τους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Το Beleon Tours εργάστηκε πάντα σε μια προπληρωμένη βάση με όλους τους εταίρους, χωρίς να κάνει εξαιρέσεις για κανέναν. Χάρη σε αυτή την πολιτική, δεν έχουμε απώλειες".

Πηγή: Tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

Το top - 10 των ξένων αγορών για τον ελληνικό Τουρισμό

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τουρισμός και Πολιτισμός καθορίζουν την Ελλάδα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το υπ. Τουρισμού έχει για πρώτη φορά κονδύλια για να αναπτύξει την τουριστική προσφορά

Οι αεροπορικές στη μάχη της Ελλάδας

Έως και 20.000 Τούρκοι τουρίστες στα ελληνικά νησιά αυτή την εβδομάδα

Jobmatch: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή για την κάλυψη των κενών θέσεων στον Τουρισμό

Επανασυστήνεται η Επιτροπή Αεροπορικού Τουρισμού

Στις τρεις πρώτες χώρες στην Ευρώπη σε ξενοδοχειακές επενδύσεις η Ελλάδα το 2023