Μεγάλης σημασίας νίκη

Μεγάλης σημασίας νίκη

Μεγάλης σημασίας νίκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 330 ΦΟΡΕΣ

Το «Ροδίων άθλησις» έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα νικώντας στην πρεμιέρα της Α2 την Αργυρούπολη με 3-1 σετ

Τέτοια παιχνίδια αυτού του βεληνεκούς και επιπέδου, ταιριάζουν στο φίλαθλο κοινό του νησιού μας. Είναι ίσως η πιο σημαντική νίκη του «Ροδίων Αθλησις» μέχρι την επόμενη, στην Α2 Κατηγορία του βόλεϊ, αν αναλογισθεί κανείς πώς ήταν πρεμιέρα Εθνικής Κατηγορίας, αλλά και το γεγονός πως όπως φάνηκε οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου, έπαιζαν με ένα αντίπαλο που θα διεκδικήσει την παραμονή του σε αυτήν.

Η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη κέρδισε με 3-1 σετ στις εγκαταστάσεις της την Αθηναϊκή ομάδα, μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με πολύ κόσμο και υποδειγματική συμπεριφορά.

Χαρακτηριστικό της συνάντησης ήταν πώς πέραν των άλλων βρέθηκαν στις εξέδρες του «Ροδίων Παιδεία»

-Ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. Βασίλης Υψηλάντης
-Ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπος Κόκκινος
-Περιφερειακοί σύμβουλοι (Παναγιώτης Κουνάκης, Νίκος Νικολής κ.α)
-Ο γνωστός Ρόδιος τραγουδιστής Βαλάντης, που πανηγύρισε πολλές φορές, αλλά και πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι του αθλήματος από το νησί μας.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Στο α΄σετ η ομάδα της Αργυρούπολης ήταν καλύτερη από την Ρ.Α,. και το πήρε με 25-21, παρά την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Αντωνιάδη, που ήταν πάντα κοντά στο σκορ.

Στο β΄ σετ τα πάντα λειτούργησαν πολύ καλύτερα. Τα μπλοκ των Προδρομίδη-Κοτίτσα, οι πρώτοι χρόνοι του Μοσχού, το καλό «μοίρασμα» του παιχνιδιού από τον Νίκο Μακρή και τους συμπαίκτες του, οι άμυνες και οι υποδοχές του Κοκκολάκη και η καλή εμφάνιση του Γκένοφ, έπαιξαν τον ρόλο τους μέχρι το τέλος του αγώνα.

Το «Ροδίων άθλησις» κέρδισε το β΄ σετ με 25-22 ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο πιο δύσκολο ίσως μέρος του αγώνα.

Η συνάντηση άρχισε να γέρνει προς το μέρος του «Ροδίων άθλησις» κι αυτό φανερά στο γ΄ σετ. Το Ρ.Α. ήταν πάντα μπροστά στο σκορ από πολύ νωρίς ξεφεύγοντας μάλιστα και με 10-2, 15-6 και 19-9 και πήρε τελικά το σετ με 25-17.

Το τελευταίο σετ ήταν τυπική διαδικασία, με τους νικητές να είναι πάντα μπροστά στο σκορ (9-4, 16-13) και δεν επέτρεψαν σε καμία περίπτωση στον αντίπαλο ακόμα και να ισοφαρίσει, παίρνοντας το σετ με 25-16, το ματς με 3-1 σετ.

Αναλυτικά το παιχνίδι
Τα σετ: 21-25 (29’), 25-22 (22’), 25-17 (28’), 25-16 (24’)
Διαιτητές του αγωνα ήταν οι κ.κ. Μάλφας- Τοψιδέλης και σημειώτρια η κ. Παπαδούλη με συνεργάτιδα την κ. Κρίτσα.

Οι ομάδες:
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Μακρής, Γιώτης, Προδρομίδης, Χουσίδης, Κοτίτσας, Μοσχούς, Γκένοφ, Μαυράκης (λίμπερο), Καρύδας, Μπαρδής, Τσακογιάννης, Κοκολάκης (λίμπερο).
Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γεράσιμος Αρεζάς): Πολυχρόνου, Νομικός, Νταουντάκης, Γαλιώτος, Ρομπότσης, Μπατιστάτος, Κισκήρας, Κυριακουλάκος (λίμπερο), Πανταζόπουλος, Κώτσης, Νάστος.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα