Αθώος δηλώνει για την κλοπή ο 28χρονος

Αθώος δηλώνει για την κλοπή ο 28χρονος

Αθώος δηλώνει για την κλοπή ο 28χρονος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 309 ΦΟΡΕΣ

«Αθώος» δηλώνει ο 28χρονος που συνελήφθη για ληστρική κλοπή σε περίπτερο της πόλης μας την προηγούμενη εβδομάδα και ο οποίος κάνει λόγο για «ιστορία που του την έστησαν αθίγγανοι»!

Χθες ο συλληφθείς προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Βασίλη Καβουριού απολογήθηκε αρνούμενος τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος είπε πως πράγματι πήγε στο περίπτερο όπου εκεί βρήκε έναν αθίγγανο ο οποίος άρχισε να τον ενοχλεί.

Όταν ο 28χρονος του ζήτησε να τον αφήσει ήσυχο ο αθίγγανος πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία, ενώ παράλληλα έστειλε στο περίπτερο ένα ζευγάρι γνωστών του οι οποίοι και είπαν πως ο 28χρονος υπό την απειλή στιλέτου τους πήρε τα χρήματα.

Ωστόσο ο κατηγορούμενος όχι μόνο αρνήθηκε ότι έγινε αυτό αλλά ζήτησε να ληφθεί υπόψη των αρχών τόσο το περιεχόμενο από τις κάμερες ασφαλείας του περιπτέρου όσο και η μαρτυρία της υπαλλήλου.

Τελικά με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος συνελήφθη στις 16 Οκτωβρίου 2014 το βράδυ από αστυνομικούς στη πόλη της Ρόδου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο 28χρονος κατηγορείται ότι μετέβη σε περίπτερο της πόλης μας όπου μέσα βρισκόταν μία πελάτισσα από την οποία έπεσε ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ. Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι το πήρε με την απειλή του ενός σουγιά και προσπάθησε να διαφύγει.

Τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς και χθες συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Βασίλη Καβουριού προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα ο οποίος και άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστρική κλοπή σε βάρος του.

Διαβάστε ακόμη

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία