Αναβολή ζήτησε ο Κλεόβουλος

Αναβολή ζήτησε ο Κλεόβουλος

Αναβολή ζήτησε ο Κλεόβουλος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 222 ΦΟΡΕΣ

Κατέθεσε αίτημα να παίξει σε άλλη ημερομηνία με τον ΑΕΡΑ λόγω της συμμετοχής τριών παικτών του στη μικτή ομάδα των Νέων. Περήφανοι για τη δουλειά που γίνεται στις υποδομές τους δηλώνουν οι Λινδιακοί

Την αναβολή του εντός έδρας παιχνιδιού του για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ ζήτησε χθες με έγγραφό του στην ΕΠΣΔ ο Κλεόβουλος.

Η ομάδα της Λίνδου έχει τρεις ποδοσφαιριστές της στη μικτή ομάδα των Νέων (Λιβισιανός, Διακογεωργίου και Αναστασιάδης), η οποία θα αγωνιστεί από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο πρώτο τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ και ο ΚΑΠ της δίνει το δικαίωμα να «παγώσει» τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Το αίτημα του Κλεόβουλου, το οποίο λογικά θα γίνει σήμερα δεκτό από το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, αφορά και στο παιχνίδι του εφηβικού πρωταθλήματος Ατρόμητοι-Κλεόβουλος.

Περηφάνια για τους νεαρούς
Η συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών του Κλεόβουλου στη μικτή ομάδα των Νέων για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου έγινε δεκτή από τους ανθρώπους του με έκδηλη ικανοποίηση, καθώς δικαιώνει την επιλογή της διοίκηση τους Νίκου Σαββαΐδη να ρίξει το βάρος στις υποδομές και αποτυπώνει την εξαιρετική δουλειά που κάνει την τελευταία τριετία ο προπονητής Νίκος Μαντικός.

Οι Γιώργος Λιβισιανός, Αντώνης Διακογεωργίου και Γιώργος Αναστασιάδης έγιναν βασικά στελέχη της ανδρικής ομάδας και στην πορεία θα ακολουθήσουν κι άλλα παιδιά.

Περιμένει τους τραυματίες
Με μερική ικανοποίηση έγινε δεκτή στη Λίνδο η «λευκή» ισοπαλία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό. Ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας άρχισε χθες ξανά τις προπονήσεις, περιμένοντας τη σταδιακή επάνοδο των ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Οι Παπαοικονόμου, Τσελεπίδης και Γιατσιάτσιος κάνουν θεραπείες και σε λίγες μέρες θα είναι σε θέση να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς. Όσο για το Γαϊτάνο, έπαιξε για ένα ημίχρονο στην Αρχίπολη, δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε.

(ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού