Σκοράρει ασταμάτητα ο Κουγιός, βασικοί με ΑΕΚ Πεταυράκης, Πλατέλλας, "έσωσε" τη Βέροια ο Καντιμοίρης

Σκοράρει ασταμάτητα ο Κουγιός, βασικοί με ΑΕΚ Πεταυράκης, Πλατέλλας, "έσωσε" τη Βέροια ο Καντιμοίρης

Σκοράρει ασταμάτητα ο Κουγιός, βασικοί με ΑΕΚ Πεταυράκης, Πλατέλλας, "έσωσε" τη Βέροια ο Καντιμοίρης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1224 ΦΟΡΕΣ

Οι επιδόσεις των Δωδεκανήσιων ποδοσφαιριστών εκτός… συνόρων, την εβδομάδα που πέρασε

Χαμόγελα, αλλά και... απογοήτευση σκόρπισαν την εβδομάδα που πέρασε οι Ροδίτες και Δωδεκανήσιοι ποδοσφαιριστές που διαπρέπουν μακριά από τα πάτρια εδάφη.

Σωτήρια επέμβαση και τραυματισμός για Καντιμοίρη
Για ακόμη μια αγωνιστική ο Γιώργος Καντιμοίρης απέδειξε ότι παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, βοηθώντας την φετινή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Βέροια, να παραμείνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκα, πίσω από τον ΠΑΟΚ και μπροστά από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό!

Η ομάδα της Ημαθίας επικράτησε με 2-1 στην έδρα της απέναντι στον Λεβαδειακό, με τον έμπειρο τερματοφύλακα, να αποκρούει στο 93' κεφαλιά του Κονέ και να κρατάει τη νίκη υπέρ της ομάδας του. Ωστόσο στη φάση αυτή υπέστη τράβηγμα και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σκοράρει ασταμάτητα ο Κουγιός, βασικοί με ΑΕΚ Πεταυράκης, Πλατέλλας,

Πρώτο "διπλό" για ΠΑΣ Γιάννινα, με βασικό τον Μανιά
Πρώτη φετινή συμμετοχή στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Μιχάλη Μανιά, πρώτη εκτός έδρας νίκη και για την ομάδα της Ηπείρου, που επικράτησε σήμερα του Πανιωνίου με 1-0 στη Νέα Σμύρνη. Ο Ροδίτης επιθετικός αγωνίστηκε για 68' λεπτά και έδωσε στη συνέχεια τη θέση του στον Σαπαλίδη, στην προσπάθεια του Πετράκη να φρεσκάρει την ενδεκάδα του και να κρατήσει το σκορ υπέρ της ομάδας του.

Συμμετοχή Κούτρη κόντρα στον Ολυμπιακό
Χρόνο συμμετοχής πήρε για άλλο ένα παιχνίδι ο Λεονάρντο Κούτρης, από τον Παύλο Δερμιτζάκη και μάλιστα απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπήκε αλλαγή στον αγώνα στο 82' και ενώ το σκορ ήταν στο 2-2, όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την ισοπαλία, αφού με γκολ του Μήτρογλου στο 90' οι Πειραιώτες απέδρασαν με την νίκη.

Σκοράρει ασταμάτητα ο Κουγιός, βασικοί με ΑΕΚ Πεταυράκης, Πλατέλλας, "έσωσε" τη Βέροια ο Καντιμοίρης

Βασικοί με ΑΕΚ Πεταυράκης και Πλατέλλας
Πρωταγωνιστές και στην Football League είναι φέτος με την ΑΕΚ, δύο Δωδεκανήσιοι ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη του Τραϊανού Δέλλα και φροντίζουν να τον δικαιώσουν μέσα στο γήπεδο. Σταύρος Πεταυράκης και Βαγγέλης Πλατέλλας ήταν για μια ακόμη φορά βασικοί και αναντικατάστατοι με τον "δικέφαλο" και τον βοήθησαν να φτάσει στη νίκη με 2-1 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.



Ήττα για Μακρυδημήτρη στο ντέρμπι με Ηρακλή
Στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού Βόλου βρέθηκε και πάλι ο Διονύσης Μακρυδημήτρης. Ωστόσο ο έμπειρος ποδοσφαιριστής και η ομάδα του ηττήθηκαν στο σημερινό ντέρμπι της Football League από τον Ηρακλή με 1-0 και έμειαν ουραγοί στην βαθμολογία του Βορείου ομίλου με 0 βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές!

Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο ο Φράγκος
Βασικός ξεκίνησε με την Λαμία απέναντι στην πρώην ομάδα του τον Φωκικό ο Μιχάλης Φράγκος, όμως δεν κατάφερε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Τελικά η ομάδα του πήρε την ισοπαλία με 1-1, χάρη σε γκολ στο 90' ενός παλιού μας γνώριμου, του πρώην παίκτη του Διαγόρα, Μάριο Γκούρμα.

Δεν πήραν χρόνο συμμετοχής Χατζηκοσμάς, Αθανασίου
Εκτός πλάνων του τεχνικού του Αχαρναϊκού, ήταν για τον αγώνα με την Ερμιονίδα οι Στέργος Χατζηκοσμάς και Αντώνης Αθανασίου. Οι δύο Ροδίτες ποδοσφαιριστές δεν πήραν χρόνο συμμετοχής, ενώ η ομάδα τους ηττήθηκε με 2-0 από τους "νεοφώτιστους" στην Football League.

Δεν τα κατάφεραν Γιουβέντους και Ρούσσος, στον πάγκο ο Μαρίνος
Σε ό,τι αφορά στους δύο που αγωνίζονται εκτός συνόρων, ο Άλμπερτ Ρούσσος, μετά την κακή παρένθεση με την Εθνική Νέων, επέστρεψε στην Ιταλία και την ενδεκάδα της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα Νέων, όμως ηττήθηκαν με 2-0 εντός έδρας από την Pro Vercelli.

Μαργαρίτης, Ντουρμισάι (Κ-20)
Τόσο ο πρώην παίκτης της ΑΕ Κω, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, όσο και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ρόδου, βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του Παναιτωλικού και του Πανιωνίου αντίστοιχα, στο πρωτάθλημα Κ-20 της Σούπερ Λίγκα. Ο πρώτος αντικαταστάθηκε στο 69' με την ομάδα του να παίρνει ισοπαλία από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο δεύτερος ολοκλήρωσε τον αγώνα στη νίκη της ομάδας του στη Νέα Σμύρνη, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0.

Σκοράρει ασταμάτητα ο Κουγιός, βασικοί με ΑΕΚ Πεταυράκης, Πλατέλλας,

5ο γκολ για Κουγιό και... τραυματισμός
Ασταμάτητος μοιάζει με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Σταύρος Κουγιός στο πρωτάθλημα Κ-17 της Σούπερ Λίγκα. Ο νεαρός πρώην επιθετικός του Ακουσιλάου Φανών, σκόραρε το πέμπτο του φετινό τέρμα σε ισάριθμα παιχνίδια, αφού σημείωσε με ωραίο "σκαφτό" σουτ το πρώτο τέρμα των "ερυθρόλευκων" στη νίκη με 3-0 απέναντι στον Πανιώνιο. Όμως στο 37' δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στην κνήμη του ποδιού του, να "δέσει" το πόδι του και πιθανότατα θα μείνει για μια εβδομάδα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Εξάλλου για το ίδιο πρωτάθλημα, ο Ενέα Μιχάι, που πέρσι μετακόμισε από τον Διαγόρα στον Παναιτωλικό, αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στην επικράτηση του συλλόγου του Αγρινίου με 2-0 κόντρα στον Πανθρακικό, για το ίδιο πρωτάθλημα.



Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους