Βρέθηκε γιατρός να πάει στη Νίσυρο και τα χαρτιά του χάθηκαν…

Βρέθηκε γιατρός να πάει στη Νίσυρο και τα χαρτιά του χάθηκαν…

Βρέθηκε γιατρός να πάει στη Νίσυρο και τα χαρτιά του χάθηκαν…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 906 ΦΟΡΕΣ

Τέρενς Κουίκ: Κατάντια του κράτους

«Ελλάδα του μεγαλείου σου και της γραφειοκρατίας σου! Γιατρός γενικής Ιατρικής, που θέλει να υπηρετήσει στη Νίσυρο, (πραγματικό λαχείο σε εποχές άρνησης γιατρών να πάνε σε νησιά) αδυνατεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αυτό το νησί του Αιγαίου που τον έχει ανάγκη, γιατί τα χαρτιά έχουν κολλήσει κάπου στην Οδό Θηβών του νομού Αττικής, στην Β΄ ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου!!!

Είναι κατάντια για τα αυτονόητα πράγματα που αφορούν σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες, να χρειάζεται ένας Δήμαρχος να παρακαλάει Βουλευτή και ένας Βουλευτής να παρακαλάει δημόσια τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας και εν προκειμένω τον αναπληρωτή Υπουργό Λεωνίδα Γρηγοράκο.
Ελπίζω, ότι το θέμα θα τελειώσει εδώ».

Αυτό δήλωσε επιστρέφοντας στην Αθήνα από την επίσκεψη του στη Νίσυρο, ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Στην επίσκεψη του στη Νίσυρο ο Τέρενς Κουίκ κατέγραψε επίσης και την ανάγκη προέκτασης λιμενοβραχίονα στο μοναδικό λιμάνι του νησιού, που δεν θα ακυρώνει ή δεν θα βάζει σε κίνδυνο την προσέγγιση των μικρών ή μεγαλύτερων πλοίων της ακτοπλοΐας, στους συνηθισμένους, για την περιοχή, δυνατούς βορειοανατολικούς ανέμους.

Επίσης, ένα από τα κύρια αιτήματα των τοπικών αρχών είναι η μετάθεση τελωνειακού υπαλλήλου, δηλαδή η λειτουργία τελωνείου, έστω και σε περιορισμένες ώρες καθημερινά, με την επισήμανση, ότι τελώνης υπήρχε, αλλά καταργήθηκε από τα μνημόνια που έχουν τσακίσει σε όλα τα επίπεδα τους κατοίκους του Αιγαίου.

Ο Τέρενς Κουίκ επισκέφτηκε την Νίσυρο μετά από προτροπή των κατοίκων της, που ήθελαν να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Κυριότερο πρόβλημα η ληστρική υπαγωγή τους από τον ΟΓΑ στον ΟΑΕΕ, η μη ρύθμιση των δυσθεώρητων – πλέον - οφειλών τους στον ΟΑΕΕ που συνεπάγεται κατασχέσεις, οι αρπαγές του ΕΝΦΙΑ και τα «κόκκινα δάνεια» τους.

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ επισκέφτηκε και το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, όπου βρήκε να υπηρετεί… ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ αστυνομικός, αλλά και τον Λιμενικό Σταθμό.

Στην επίσκεψη του στη Νίσυρο, τον Τέρενς Κουίκ συνόδευαν η Πολιτευτής Δωδεκανήσου των ΑΝΕΛ Μαρία Αγγέλου, ο Επικεφαλής της τοπικής Συντονιστικής Γιώργος Παλαπουγιούκ και η Πολιτευτής Β΄ Αθήνας Ευαγγελία Εγγλέζου, η οποία εκ μέρους του Πολιτικού Γραφείου του Τέρενς Κουίκ έχει αναλάβει τον προγραμματισμό και τον συντονισμό των δράσεων του Βουλευτή στα Δωδεκάνησα, τα οποία έχει υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία.

Διαβάστε ακόμη

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Δήμος Νισύρου: Η 8η του Μάρτη είναι ημέρα ορόσημο για τους αγώνες των γυναικών σε όλο τον κόσμο

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δήμου Νισύρου

H Νίσυρος στους 1000 δήμους-εταίρους του πανευρωπαϊκού δικτύου «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»