Ο «δεκάλογος» των πρωταθλητών

Ο «δεκάλογος» των πρωταθλητών

Ο «δεκάλογος» των πρωταθλητών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 364 ΦΟΡΕΣ

Οι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ, απαραίτητοι για την ένταξη και παραμονή όλων όσοι αξίζουν στο σχεδιασμό. Πέντε αθλήτριες εντάχθηκαν σ’ αυτόν και εκπροσωπούν τα Δωδεκάνησα

Τρεις αθλήτριες φέτος εκπροσωπούν το δωδεκανησιακό στίβο κι έχουν ενταχθεί στις κατηγορίες σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ γι’ αυτό θα έχουν τη στήριξή του επάξια μετά τα αποτελέσματα τους την περασμένη περίοδο σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στο επί κοντώ, η Ουρανία Ρεμπούλη από τον ΓΣΝ Λέρου στα 10000μ. και η Ροδίτισσα πρωταθλήτρια των 3000μ. ΦΕ στον ΑΟ Μυκόνου, Μαρία Παρδαλού έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν με πολύ καλές επιδόσεις τη νέα περίοδο και να διατηρηθούν σ’ αυτόν.

Επίσης, η Άλκηστις Γεωργίου, αθλήτρια του ΓΑΣ Υγεία Ρόδου και η Νεφέλη Ράμμου από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, αμφότερες στα 100μ. μ’ εμπόδια, είναι μέλη των προεθνικών ομάδων νέων και κορασίδων αντιστοίχως.

Από τον ΣΕΓΑΣ ανακοινώθηκαν αυτά που πρέπει να τηρούνται ως κανόνες από τους αθλητές και τις αθλήτριες του σχεδιασμού αλλά και των προεθνικών ομάδων ώστε να συνεχίσουν να βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» του και να αξιοποιήσουν σωστά ό, τι τους δίνεται.

Αυτά έχουν όπως παρακάτω:
1. Οι εντασσόμενοι αθλητές θα πρέπει να προπονούνται με προπονητές της έγκρισης της Ομοσπονδίας.

2. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η τήρηση του κανονισμού λειτουργίας του Υψηλού Αθλητισμού και των αποφάσεων του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ.

3. Παραβίαση ουσιωδών κανόνων του κανονισμού λειτουργίας του Υψηλού Αθλητισμού συνεπάγεται απομάκρυνση από το σχεδιασμό.

4. Οι αθλητές θα είναι διαθέσιμοι για ελέγχους doping όποτε κρίνει η Ομοσπονδία απαραίτητο.

5. Οι αθλητές των κατηγοριών Α-Β-Γ και κατά περίπτωση της κατηγορίας ΣΤΗΡΙΞΗΣ συμμετέχουν σε προπονητικά camps, εκδηλώσεις και σεμινάρια της Ομοσπονδίας όταν αυτό ζητηθεί.

6. Συμμετέχουν σε όλες ανελλιπώς τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας

7. Οι συνεργαζόμενοι προπονητές υποβάλλουν στην αρχή της χρονιάς προπονητικό σχεδιασμό σύμφωνα με τους στόχους της Ομοσπονδίας και προχωρούν στην υλοποίησή του μετά από την έγκριση του Εθνικού προπονητή.

8. Ένταξη αθλητών/τριών στις κατηγορίες Α,Β,Γ του σχεδιασμού θα γίνεται άμεσα μετά από την επίτευξη των προϋποθέσεων για την αντίστοιχη κατηγορία σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

9. Επίσης αθλητής μικρότερης κατηγορίας θα εντάσσεται άμεσα σε μεγαλύτερη, όταν πετύχει κάποια από τις προϋποθέσεις της κατηγορίας αυτής.

10. Απαραίτητη προϋπόθεση ένταξης ή ανόδου σε κατηγορία ο έλεγχος doping control μετά από επικοινωνία με τον Εθνικό προπονητή.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού