Ο θάνατος της 46χρονης προκλήθηκε από τα ναρκωτικά που είχε καταπιεί

Ο θάνατος της 46χρονης προκλήθηκε από τα ναρκωτικά που είχε καταπιεί

Ο θάνατος της 46χρονης προκλήθηκε από τα ναρκωτικά που είχε καταπιεί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1061 ΦΟΡΕΣ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος της 46χρονης από την Φθιώτιδα που είχε συλληφθεί να μεταφέρει στην Κάλυμνο ακατέργαστη κάνναβη, ενώ στο στομάχι της βρέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν άγνωστη ουσία, πιθανώς ναρκωτικά.

Η σορός της 46χρονης που απεβίωσε στις 21 Οκτωβρίου και ενώ κρατούνταν για να μεταφερθεί στον ανακριτή της Κω, μεταφέρθηκε στη Ρόδο και χθες διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής βρήκε στο στομάχι της δύο πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν άγνωστη ουσία, η οποία εκτιμάται ότι είναι ναρκωτική και θα αποσταλεί για περαιτέρω εξέταση. Το ιατρικό πόρισμα του θανάτου της 46χρονης είναι πνευμονικό οίδημα, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα γίνει και τοξικολογική εξέταση.

Η 46χρονη είχε συλληφθεί στις 19 Οκτωβρίου 2014 το πρωί όταν στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, αστυνομικοί του Τμήματος Καλύμνου της έκαναν έλεγχο, λίγη ώρα αφότου είχε μόλις αφιχθεί στο νησί με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η 46χρονη μετέφερε μέσα σε χειραποσκευή δυο συσκευασίες που ήταν τυλιγμένες σε μαξιλαροθήκες και περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δύο (2) κιλών και εννιακοσίων σαράντα δύο (942) γραμμαρίων (940 γραμ. η μία συσκευασία και 2002 γραμ. η δεύτερη).

Η 46χρονη μεταφέρθηκε στην Κω και σε βάρος της ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κω προκειμένου στις 21 Οκτωβρίου το μεσημέρι να προσαχθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 8.30 το πρωί της ημέρας εκείνης, η 46χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία και άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο στο οποίο επιβιβάστηκε η κρατούμενη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί μία ώρα αργότερα επιδεινώθηκε η κατάστασή της και τελικά κατέληξε παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών.

Διαβάστε ακόμη

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς