Με ελλείψεις και την Κυριακή ο Φοίβος

Με ελλείψεις  και την Κυριακή ο Φοίβος

Με ελλείψεις και την Κυριακή ο Φοίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 419 ΦΟΡΕΣ

Νoκ άουτ για δέκα μέρες ο Δελαπόρτας ενώ αισθάνεται ενοχλήσεις και ο Λυμπερόπουλος. Επανέρχεται κατά της Λέρου ο Τζιβίλογλου

Παρά το γεγονός πως δεν παρατάχθηκε κομπλέ ο Φοίβος αλλά με νεανικό σχήμα στο Γεννάδι, πήρε εύκολα την πρόκριση από τη φιλότιμη Ομόνοια με 5-0. «Πρέπει να δουλέψουν ακόμα περισσότερο.

Θα τους δοθούν οπωσδήποτε κι άλλες ευκαιρίες» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Σάββας Ορφανίδης, ο οποίος χθες άφησε τους ποδοσφαιριστές του να ξεκουραστούν, καθώς την Κυριακή ακολουθεί η 4η αγωνιστική, η οποία φέρνει στις 12.45 στο γήπεδο της Κρεμαστής, την ομάδα της ΑΕ Λέρου.

Η τεχνική ηγεσία να έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα με απουσίες βασικών παικτών της.

Πιο συγκεκριμένα:
-Θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για μερικές μέρες ακόμα, (δέκα συνολικά) ο Γιώργος Δελαπόρτας, ο οποίος εξακολουθεί να ενοχλείται από τράβηγμα στο δικέφαλο.

-Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χρήστου Λυμπερόπουλου, ο οποίος όπως τονίσθηκε αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο, το οποίο του δημιουργεί ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και τους προσαγωγούς. Ο έμπειρος επιθετικός, ακολουθεί θεραπείες προκειμένου να προλάβει να αγωνισθεί έστω και για λίγο κατά της Λέρου.

-Αντίθετα με τους πιο πάνω, επανέρχεται ο Ευτύχης Τζιβίλογλου, ο οποίος αγωνίσθηκε και στα ενενήντα λεπτά του αγώνα στο Γεννάδι, δείχνοντας σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα