Google Inbox: Έρχεται να αντικαταστήσει το Gmail

Google Inbox: Έρχεται να αντικαταστήσει το Gmail

Google Inbox: Έρχεται να αντικαταστήσει το Gmail

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1317 ΦΟΡΕΣ

Ο όγκος των email που λαμβάνoυμε καθημερινά είναι πλέον τεράστιος, έτσι οι αλλαγές στο Gmail ήταν απαραίτητες για την δική μας διευκόλυνση, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Η Google θα παρουσιάζει μια νέα υπηρεσία, η οποία, όπως φημολογείται στις ΗΠΑ, θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποία διαχειριζόμαστε τα e-mail μας, τουλάχιστον μέσω του Gmail.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για το Google Inbox, το οποίο έχει δημιουργηθεί από την ίδια την ομάδα του Gmail και βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστική περίοδο.

Η διαδικασία θα έχει ως εξής: Για να πάρετε μέρος θα πρέπει να λάβετε πρόσκληση αφού στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση inbox@google.com ή κατά την προσφιλή τακτική της Google, να σας προσκαλέσει κάποιος που είναι ήδη μέλος.

Με τη σύνδεση σας και κάνοντας χρήση διεύθυνσης τύπου, σεταρισμένη σε Google Server (@google.com), το Google Inbox ξεκινά την οργάνωση των email σας ανάλογα το περιεχόμενο τους, έχοντας στη διάθεση του όλα τα μηνύματα που έχετε στο Gmail λογαριασμό σας.

Google Inbox: Έρχεται να αντικαταστήσει το Gmail

Επιπλέον, η νέα υπηρεσία, θα ομαδοποιεί με τη λειτουργία Bundles (κάτω από την κατηγορία Promos), e-mail που περιέχουν προσφορές, στον κατάλογο Purchases, όλα τα e-mail σας που αφορούν αποδείξεις από αγορές σας και στον κατάλογο Travel (Καρτέλα: Ταξίδια) τα μηνύματα σας που περιέχουν πληροφορίες από αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία όπως διαβάζουμε στο TheToc.gr



Έτσι, ο χρήστης θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει τα δικά του bundles-tabs («έξυπνες καρτέλες»), ανάλογα με το θέμα που τον ενδιαφέρει.

Διαβάστε ακόμη

Συσκευή «φοριέται» σε φρούτα και λαχανικά και μετράει τα φυτοφάρμακα

Στη Ρόδο το πιο διάσημο Al robot, Sophia - Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Κυβερνοέγκλημα: Με μειωμένες άμυνες η Ελλάδα – Στo top-10 παγκοσμίως

Euclid: Πρώτες εικόνες του τηλεσκοπίου που θα ερευνήσει το σκοτεινό Σύμπαν

Ασφαλής διάγνωση μέσω τεχνητής νοημοσύνης από τον Δωδεκανήσιο καθηγητή Νίκο Παραγιό

Τρία έργα, τρεις διακρίσεις από το τμήμα Ρομποτικής του Ιδρύματος Σταματίου

ΓΕΡΜΑΝΟΣ “G Click & Collect”: Παραγγέλνεις online και παραλαμβάνεις άμεσα από κατάστημα

Μαθήτριες από τη Χάλκη κέρδισαν τη 2η θέση στον Διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone