Αρκετοί Ροδίτες συμμετείχαν στο «1st Athens Squash tournament»

Αρκετοί Ροδίτες συμμετείχαν στο «1st Athens Squash tournament»

Αρκετοί Ροδίτες συμμετείχαν στο «1st Athens Squash tournament»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 479 ΦΟΡΕΣ

Η δεκαμελής ομάδα είχε σε γενικές γραμμές μία πολύ καλή πορεία στο τουρνουά

Στην Αθήνα και στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών Ο.Α.Α στο Ζάππειο, διεξήχθη το “1st Athens Squash tournament”.

Σε αυτό συμμετείχαν αρκετοί Ροδίτες αθλητές. Ειδικότερα, από τους άντρες συμμετείχαν οι Χάρης Λουκαράς, Νώντας Κατσαρός, Δημήτρης Σπάρταλης, Δημήτρης Πίτσος, Παναγιώτης Πότσου, Αντώνης Ηλιόπουλος και ο Στέργος Κούλλαρος. Από τις γυναίκες συμμετείχαν οι Ευτυχία Νικολάου, Ειρήνη Καζατζή και η Κική Σπάρταλη. Η δεκαμελής αυτή ομάδα είχε σε γενικές γραμμές μία πολύ καλή πορεία στο τουρνουά το οποίο διήρκησε τέσσερις μέρες (16/10 – 19/10).

Αρκετοί Ροδίτες συμμετείχαν στο «1st Athens Squash tournament»

Οι γυναίκες του ομίλου έκαναν αισθητή την παρουσία τους με την Ευτυχία Νικολάου να φεύγει με κύπελλο κατακτώντας το plate γυναικών μετά από μία ήττα και τρεις νίκες. Η Κική Σπάρταλη ενώ έχανε 2-0 σε games κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να κερδίσει 3-2 την Αθηναία Σταυρούλα Ντυμένου και να περάσει στον επόμενο γύρω, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη Ειρήνη Καζαντζή κατάφερε να αποσπάσει game αλλά να χάσει τελικά από την πολύ εμπειρότερη Αλίνα Καμάρα.

Ιδιαίτερα επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η παρουσία του Δημήτρη Πίτσου ο οποίος νικώντας τρεις κατά σειρά αγώνες έφτασε στον ημιτελικό όπου ηττήθηκε από τον πολύ έμπειρο αθλητή του Aquadome Γιώργο Κονταξή.

Αρκετοί Ροδίτες συμμετείχαν στο «1st Athens Squash tournament»

Ο Παναγιώτης Πότσου αν και έχασε από τον Μενεξέλη στο πρώτο παιχνίδι με 3 – 0, συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με την διαρκώς εξελισσόμενη τεχνική του κατάρτιση αλλά και το πάθος στο παιχνίδι του. Ειδικά το δεύτερο και το τρίτο γκείμ ενώ ο Παναγιώτης είχε game ball τα έχασε και τα δύο μίας και μέτρησε η εμπειρία του Μίλτου Μενεξελή.

Ο Σπάρταλης συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία κέρδισε τον Μαυρουδή από τα Χανιά με 3 – 0, χωρίς όμως να τα καταφέρει στην συνέχεια επί δύσκολων αντιπάλων.

Ολοκληρώνοντας με τους άνδρες πρέπει να σημειώσουμε την παρθενική εμφάνιση του Ηλιόπουλου σε τουρνουά εκτός Ρόδου, τις καλές εμφανίσεις των Λουκαρά, Κούλλαρου και Κατσαρού οι οποίες όμως δεν συνοδεύτηκαν από νίκες επί των Κανιμά, Μπάτσου και Χατζηράπτη αντίστοιχα.

Αρκετοί Ροδίτες συμμετείχαν στο «1st Athens Squash tournament»

Ωστόσο η παρουσία του γερόλυκου Κατσαρού για μια ακόμη φορά σε διοργάνωση, έδειξε την αγάπη για το άθλημα η οποία είναι παράδειγμα για όλους εμάς αλλά και τους νεώτερους παίκτες.

Οι προσπάθειες του Ροδιακού Ομίλου Τοιχοσφαίρησης αποφέρουν καρπούς και μεγαλύτερες επιτυχίες έπονται!

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!