Ενημερωτικό σεμινάριο για τον Έμπολα στο νοσοκομείο Ρόδου

Ενημερωτικό σεμινάριο για τον Έμπολα στο νοσοκομείο Ρόδου

Ενημερωτικό σεμινάριο για τον Έμπολα στο νοσοκομείο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 687 ΦΟΡΕΣ

Τα σεμινάρια έλαβαν χώρα στο Αμφιθέατρο του νοσηλευτικού ιδρύματος

Το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», κατόπιν πρωτοβουλίας της Διοίκησης και σε συνεργασία με το Κ.Υ. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ και Π.Π.Ι. ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ, ανταποκρινόμενο με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ανάγκη ενημέρωσης των σωμάτων ασφαλείας (ΕΛ.ΑΣ. – Λιμενικό) για πιθανή επαφή με κρούσμα του ιού EBOLA, άνδρες των οποίων εμπλέκονται στον χειρισμό παράνομων μεταναστών, ολοκλήρωσε επιτυχώς τριήμερο ενημερωτικό σεμινάριο για την ορθή πρόληψη κατά της επιδημίας του ιού.

Τα σεμινάρια έλαβαν χώρα στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου με παρουσία ιατρικού προσωπικού για την επιστημονική τεκμηρίωση και επισκεπτών υγείας του νοσοκομείου για επίδειξη ορθών πρακτικών χρήσης μέσων ατομικής προστασίας, πάντα στηριζόμενο στις οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στα σεμινάρια εισηγήθηκαν για το Γ.Ν. Ρόδου ο Διευθυντής της Α’ Παθολογικής Κλινικής και πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων του νοσοκομείου κος. Καραταπάνης Στέλιος, και ο Διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής κος. Κομιανίδης Κωσταντίνος, ενώ για το Κ.Υ. Αρχαγγέλου ο Επιμελητής του Π.Π.Ι. Γενναδίου κος. Οικονόμου Νικόλαος.

Τα σεμινάρια έκλεισαν με επιτυχία με συμμετοχή πλέον των 250 στελεχών από το ΕΚΑΒ, την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία αυτή του Νοσοκομείου της Ρόδου, είναι η πρώτη που οργανώθηκε Πανελλήνια και αποτελεί ένα ακόμα δείγμα επίδειξης Κοινωνικής Ευθύνης του Νοσοκομείου μας.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου