Περνάει από τις «συμπληγάδες»

Περνάει από τις «συμπληγάδες»

Περνάει από τις «συμπληγάδες»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 319 ΦΟΡΕΣ

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει ο Κολοσσός H Hotels στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική της Basket League Σκρατς

Προερχόμενος από εντός έδρας ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά έχοντας επιβεβαιώσει τα πολύ καλά του στοιχεία, ο Κολοσσός H Hotels αντιμετωπίζει σήμερα νωρίς το μεσημέρι «12.30’) τον έτερο «αιώνιο», Ολυμπιακό, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η 2η και η 3η αγωνιστική της Basket League Σκρατς είναι για την ομάδα της Ρόδου ό,τι πιο δύσκολο θα μπορούσε να της τύχει στο πρόγραμμα ωστόσο οι «συμπληγάδες» προέκυψαν σε μία χρονικά βολική περίοδο.

Θέλοντας παιχνίδια, έστω κι επίσημα, για να «μονταριστεί» όσο το δυνατόν καλύτερα καλύπτοντας το χαμένο χρόνο της προετοιμασίας, ο Κολοσσός χρησιμοποιεί τις αναμετρήσεις του με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ως τα δυνατότερα τεστ για τη συνέχεια των υποχρεώσεών του.

Στο ΣΕΦ οι «θαλασσί» θα βρουν απέναντί τους μία ομάδα με 24 ώρες περιθώριο να ξεκουραστεί μετά το νικηφόρο παιχνίδι Ευρωλίγκας με την Κούτσα Λαμποράλ. Με το Μίλαν Τόμιτς σε ρόλο head coach μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 2Χ2 το βράδυ της Παρασκευής, ξεπερνώντας με τον ιδανικότερο τρόπο τη «σφαλιάρα» της περασμένης Κυριακής στην Κηφισιά.

«Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στο πρόγραμμά μας», σχολίασε ο Μιχάλης Κουταλιανός, και πρόσθεσε: «Αλλά, όταν αντιμετωπίζεις ομάδες τόσο υψηλού επιπέδου αυτό που θες να δεις είναι το πόσο έχεις βελτιωθεί και το πόσο προοδεύεις ως σύνολο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μία νέα κατάσταση, με νέο προπονητή, αλλά εμείς θέλουμε να μπούμε στο παρκέ σοβαροί και συνεπείς και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε». Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, από την πλευρά του, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι καλή και δυνατή ομάδα. Κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να παίρνουμε νέες εμπειρίες.

Όμως, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η καλή προετοιμασία ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πανελευσινιακό».

Το σημερινό παιχνίδι:
• ΣΕΦ (12.30’) Ολυμπιακός – Κολοσσός (OTE Sports 3)
Διαιτητές: Παπαπέτρου, Μπήτης, Τσώνος Μ.
Διαιτητές: Καρούσης

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού