Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων εξήγγειλε Πανελλαδική απεργία

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων εξήγγειλε Πανελλαδική απεργία

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων εξήγγειλε Πανελλαδική απεργία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 378 ΦΟΡΕΣ

Συμμετέχει και το σωματείο της Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου για την Πανελληδική απεργία της Κυριακής 2 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά:

"Το Δ.Σ του Σωματείου αποφάσισε την συμμέτοχη στην πανελλαδική απεργία στο εμπόριο που εξήγγειλε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπάλληλων Ελλάδος την Κυριακή 2 Νοεμβρίου που είναι μια από τις Κυριακές που έχει νομοθετήσει η κυβέρνηση για να είναι ανοικτα τα εμπορικά καταστήματα.

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων έχει εναντιωθεί σε κάθε προσπάθεια κατάργησης της Κυριακάτικης αργίας, η οποία θα δώσει τη χαριστική βολή στο ήδη αποπνιχτικό πλαίσιο που έχουν διαμορφώσει κατ’ εντολή των μεγαλεμπόρων κυβέρνηση τρόικα μετατρέποντας τους εργαζόμενους σε σύγχρονους δούλους.

Μπορεί η απόφαση του Σ.Τ.Ε να μην επιτρέπει να ανοίξει κανένα μαγαζί έως το τέλος του 2014 εκτός τις 7 Κυριακές, όμως η απόφαση είναι προσωρινή.

Το συμβούλιο της επικρατείας θα προχωρήσει σε τελεσίδικη απόφαση τον Νοέμβριο σε νέα συνεδρίαση του με την απόφαση να βγαίνει τον πρώτο μήνα του 2015.

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη και προκλητική δικαστική απόφαση ενάντια στην Σοφία Καλαντιδου ,πρόεδρο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης γιατί υπερασπίστηκε το δικαίωμα στην δουλεία συναδέλφων εργαζομένων. Η επίθεση κυβέρνησης και εργοδοσίας σε βάρος των αγώνων των εργαζομένων εντείνεται. Σε δίωξη βρίσκονται πρωτοπόροι εργαζόμενοι, ταξικά συνδικάτα. Η ποινικοποίηση της δράσης και οι απολύσεις είναι στην ημερήσια διάταξη. Συνοδεύονται από καταδίκες των αστικών δικαστηρίων, που υιοθετούν τις ανυπόστατες και τρομοκρατικές αιτιάσεις της εργοδοσίας, ενώ η απόλυση συνδικαλιστικών στελεχών συναντά την πλήρη αδιαφορία της κυβέρνησης, που καλύπτει την εργοδοτική αυθαιρεσία.

ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ ,ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ"

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια

Αποφασισμένο το Λιμενικό Ταμείο να καθαρίσει την είσοδο του λιμανιού της Ακαντιάς από τα παρατημένα σκάφη!