Ήταν απλά... καλύτερος ο Αστέρας Μασσάρων

Ήταν απλά... καλύτερος ο Αστέρας Μασσάρων

Ήταν απλά... καλύτερος ο Αστέρας Μασσάρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 306 ΦΟΡΕΣ

Αναμενόμενα ανώτερος εμφανίστηκε κόντρα στον Άγιο Ισίδωρο και πήρε τη νίκη-πρόκριση με 5-2. Το ματς διακόπηκε για είκοσι λεπτά λόγω νεροποντής

Κοσκινού
Τη διαφορά δυναμικότητας που τον χωρίζει από τον Άγιο Ισίδωρο φρόντισε να πιστοποιήσει ο Αστέρας Μασσάρων, ο οποίος επιβλήθηκε χθες του αντιπάλου του με 5-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου.


Το παιχνίδι του γηπέδου Κοσκινού δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού ήταν εκ των πραγμάτων εξαιρετικά δύσκολο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παίξουν το ποδόσφαιρο που ήθελαν και μπορούσαν στον βαρύ λόγω βροχής αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, στο 28’ οι ουρανοί άνοιξαν και ο διαιτητής Στέργος Γιακουμάκης δεν είχε άλλη επιλογή από το να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Μετά από περίπου είκοσι λεπτά η ένταση της νεροποντής κόπασε, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου βελτιώθηκε και το ματς ξεκίνησε ξανά, χωρίς να αλλάζει το παραμικρό σε σχέση με την πρότερη εικόνα του.

Οι Μασσαρενοί συνέχισαν να είναι καλύτεροι απέναντι σ’ έναν Άγιο Ισίδωρο, που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για να τελειώσει το παιχνίδι με το κεφάλι ψηλά.

Ο Αστέρας Μ. προηγήθηκε στο 15’ με σουτ του Μίρτσεφ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Δεληγιάννης «έγραψε» το 0-2, τελειώνοντας με πλασέ την ωραία ατομική του προσπάθεια.

Στο 46’, ο Μίρτσεφ σημάδεψε σωστά έξω από τη μεγάλη περιοχή για το 0-3, στο 55’ ο Μπάρτζος εκμεταλλεύτηκε να συνεχόμενα λάθη των αμυντικών κάνοντας με κοντινό σουτ από τα πλάγια αριστερά το 0-4, για να έρθει στη συνέχεια η αντίδραση του «Αγίου» με τα δύο τέρματα που πέτυχε.

Στο 62’ ο Μόσχου ανατράπηκε από τον Ξυρίση, εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε και στο 72’, ξανά ο Μόσχου μείωσε περαιτέρω σε 2-4 με όμορφη κεφαλιά που έπιασε μετά από εκτέλεση φάουλ.

Το τελικό 2-5 διαμορφώθηκε στο 91’, με τον Κυριακάκη να ευστοχεί στο ευθύβολο σουτ που εξαπέλυσε έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο διαιτητής Στέργος Γιακουμάκης και οι βοηθοί του Ορφανός και Βούλγαρη.

Οι συνθέσεις
Άγιος Ισίδωρος: Φωτεινής, Ταμπουράς (60’ Κιαουρτζής), Κουρδουνάκης (53’ Σάββενας Σ.), Δημητράκης, Βονάκης, Λαθουράκης, Σαράντης, Γεωργαλλής, Μόσχου (73’ Σάββενας Κ.), Διακοπαρασκευάς, Χαρτοφύλλης.
Αστέρας: Ξυρίσης, Δεληγιάννης, Μπάρτζος (56’ Μαρκόπουλος), Κιλασίν Χ. (61’ Λαγοπάτης), Κιλασίν Ε., Κυριακάκης, Χατζημανώλης, Κατσουρός, Σκυλλαράκης Σ., Μίρτσεφ (61’ Μουσακίνιας), Λαουδίκος.

Συγκινητική αφιέρωση
Στη μνήμη της Τόνιας Πετρίδη, της κοπέλας που χάθηκε τόσο άδικα πριν από ακριβώς δύο χρόνια στη γέφυρα της Μαλώνας, αφιέρωσαν η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μασσάρων τη χθεσινή τους νίκη-πρόκριση. Το μνημόσυνο της Τόνιας έγινε χθες το πρωί και τα μέλη της οικογένειας του Αστέρα έδειξαν πως δεν ξεχνούν.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας