Πολύς κόσμος βοήθησε στον αγώνα τριάθλου «Rodos 226 Challenge»

Πολύς κόσμος βοήθησε στον αγώνα τριάθλου «Rodos 226 Challenge»

Πολύς κόσμος βοήθησε στον αγώνα τριάθλου «Rodos 226 Challenge»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 411 ΦΟΡΕΣ

Μεγάλη η στήριξη στον Απόλλωνα Ρόδου για την επιτυχία του

Το πρώτο βήμα έγινε, και ο Απόλλων Ρόδου διοργάνωσε τον αγώνα τριάθλου Iron Man «Rodos 226 Challenge» την περασμένη Κυριακή με αφετηρία και τερματισμό στο ξενοδοχείο Miraluna στο Κιοτάρι. Διοργάνωση αυτού του επιπέδου έγινε πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι σίγουρο πως με την κατάλληλη στήριξη θα έχει την επιτυχία, που της χρειάζεται στο μέλλον, όταν στη γειτονική Τουρκία αντίστοιχα γεγονότα προβάλλονται εξαιρετικά.

Πολύς κόσμος βοήθησε

Σημειώνεται πως πρώτος στη γενική κατάταξη ήταν ο Ιορδάνης Παπαδόπουλος με εξαιρετική επίδοση στις 9 ώρες και 50 λεπτά, δεύτερος ο Βασίλης Μίχος με χρόνο 10 ώρες και 23 λεπτά και τρίτος ο Τούρκος αθλητής Ελτέρ Μπουράκ.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Απόλλωνα Ρόδου για τον αγώνα:


Πολύς κόσμος βοήθησε
«Ο σύλλογός μας θα πρέπει να ευχαριστήσει τους εθελοντές: Παρασχάκη Βαγγέλη, Δράκο Σακελλάρη, Τριομμάτη Σίμο και Μιχάλη, Κυριακάκη Νίκο, Καντή Μόσχο, Διακομιχάλη Ανδρέα, Παπαδόπουλο Μιχάλη, Κανάτα Θανάση, Φεϊζίδη Παντελή, Χατζηνικόλα Αντώνη, Στάτουλα Μαρία, Κωστομοίρη Άντζελα και Χριστίνα, Ιωάννου Γιώτα, Ευφραιμίδου Ελένη, Θεοδωράκη Κατερίνα, Χατζηνικόλα Κατερίνα, Πέγιου Αναστάσιο, Γιάγκου Αναστασία, Αθανασόπουλο Φώτη, Μάτσιρα Σοφία, το ζεύγος Μέτσι και τον Johnny με τα φουσκωτά του που φρόντισαν για την ασφάλεια, τη συνοδεία και την τροφοδοσία των αθλητών σε όλο τον αγώνα κάτω από εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Πολύς κόσμος βοήθησε

Από βάθος καρδιάς ευχαριστούμε το προσωπικό του ξενοδοχείου Miraluna που φιλοξένησε τον αγώνα στις εγκαταστάσεις του, τους εθελοντές και τους αθλητές.

Πολύς κόσμος βοήθησε

Την Euromedica που διέθεσε ασθενοφόρο, τους εθελοντές Σαμαρείτες που με ομάδα οκτώ ατόμων κάλυψαν πλήρως όλο τον αγώνα, τους γιατρούς Τσικούρη Παναγιώτη, Βόιλα Γιώργο, Παπανικήτα Μιχάλη και Χατζηνικόλα Νίκο που κάλυψαν υγειονομικές ανάγκες των αθλητών.

Την εταιρεία ηλεκτρονικής χρονομέτρησης RACE SYSTEMS και τους υπεύθυνους Πουλιμενίδη Κώστα και Ροδακόπουλο Δημήτρη για την άψογη χρονομέτρηση του αγώνα.


Πολύς κόσμος βοήθησε
Μεγάλη τιμή μας ήταν η παρουσία του Διοικητή Τροχαίας Στέργου Γεωργίου, που συμμετείχε στην ενημέρωση των αθλητών της προηγούμενης ημέρας, μιλώντας για τα τροχαία ατυχήματα τις συνέπειές τους και την πρόληψή τους.

Επίσης μεγάλη μας τιμή ήταν η παρουσία του προέδρου του ΔΟΠΑΡ κου Αϊβάζη Σέργιου και της αντιδημάρχου Χατηλαζάρου Κατερίνας στις απονομές των μεταλλίων των αθλητών.»

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή