Οι συμμετοχές από τα Δωδεκάνησα στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Οι συμμετοχές από τα Δωδεκάνησα στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Οι συμμετοχές από τα Δωδεκάνησα στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 605 ΦΟΡΕΣ

Νίκος Φλεβάρης και Ουρανία Ρεμπούλη δίνουν «χρώμα» Δωδεκανήσου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου στην Αθήνα. Στην εκκίνηση κι ένας παλιός… γνώριμος, ο Νίκος Τσαγκαράκης

Αρκετά ενδιαφέρον θα είναι και φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου στην Αθήνα 9 Νοεμβρίου.

Η προθεσμία για την αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής στον ΣΕΓΑΣ έχει εκπνεύσει και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τα πρώτα στοιχεία του αγώνα, στην αυθεντική διαδρομή.


Βάσει αυτών λοιπόν, θα συμμετάσχουν 145 αθλητές και 35 αθλήτριες με γερή…κόντρα για την ανάδειξη των νικητών στο αρκετά επίπονο αυτό αγώνισμα.

Στους άνδρες ο μοναδικός Ροδίτης θα είναι ο Νίκος Φλεβάρης από τον ΑΟ Καλλιπάτειρα, αλλά στις γυναίκες θα υπάρχει η συμμετοχή της Ουρανίας Ρεμπούλη, αθλήτριας του ΓΣΝ Λέρου.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 10000μ. επιχειρεί πρώτη φορά να λάβει μέρος στη μαραθώνια απόσταση, αλλά το σχεδίαζε τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια. Γνωστή στους Ροδίτες θα είναι η παρουσία του Νίκου Τσαγκαράκη με τα χρώματα του ΟΦΗ.

Ο Κρητικός δρομέας είχε μείνει για μεγάλο διάστημα στη Ρόδο ανήκοντας στον ΓΑΣ Υγεία, όμως πριν τρία χρόνια περίπου μετακόμισε για επαγγελματικούς λόγους κι άλλαξε «στρατόπεδο».

Ως προς τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου, απαιτείται οι αθλητές ή οι αθλήτριες να έχουν σημειώσει συγκεκριμένες καλές επιδόσεις την τελευταία τριετία κι έτσι οι παρουσίες, όπως και να ‘χει, είναι αξιόλογες.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους